PUBLI

Yamamay #LifeIsPink

Tο hashtag για φέτος είναι: #LifeIsPink και η ΥΑΜΑΜΑΥ παρέχει 20% έκπτωση σε όλα τα σουτιέν χωρίς μπανέλα.

Ανάμεσά τους τα υπέροχα σουτιέν Principessa, τα εκπληκτικά Sculpt, τα Space και φυσικά με το νέο  ΑΠΙΘΑΝΟ  σουτιέν INNERGY:

To προσχηματισμένο σουτιέν που σχεδιάστηκε για να υποστηρίξει τις γυναίκες μετά από χειρουργική επέμβαση.

Η Yamamay, σε συνεργασία με τον καθηγητή Πλαστικής και Επανορθωτικής Ογκολογικής Χειρουργικής, Rocco Cerra, δημιούργησε το νέο σουτιέν, για γυναίκες που χρειάζονται άνεση και υποστήριξη στο ευαίσθητο στάδιο, μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Η ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης σχεδίασε και κατασκεύασε  προσεκτικά αυτό το προϊόν με μειωμένη τριβή και ερεθισμούς στις περιοχές όπου μετά την επέμβαση θα υπάρξουν ουλές.

Το σουτιέν κατασκευάζεται από νήμα Nilit Innergy®, ένα νήμα πολυαμιδίου 6.6 με ανόργανο πρόσθετο που παράγει ακτινοβολία FIR (άπω υπέρυθρη ακτινοβολία). Αυτό το νήμα βοηθά στην θεραπεία των ιστών του δέρματος βελτιώνοντας τη μικρο-κυκλοφορία του αίματος, αναζωογονώντας το δέρμα που έρχεται σε επαφή, ενώ συγχρόνως είναι αντιβακτηριακό και αναπνεόμενο. Αυτές οι ιδιότητες δεν χάνονται με το πλύσιμο και το ύφασμα παραμένει αναζωογονητικό, εξαιρετικά απαλό και ευχάριστο στην αφή.

Το σουτιέν αυτό σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει χωρίς περιορισμούς, με ύφασμα διπλά ενισχυμένο προς αποφυγή χρήσης ελαστικών επιδέσμων. Προκειμένου να ενισχυθεί το κράτημα και η άνεση, παρέχεται και η δυνατότητα χιαστών ιμάντων στη πλάτη,  διπλές τιράντες, φαρδιά λωρίδα στήριξης κάτω από το μπούστο και προσχηματισμένα cups, ενώ το βαθύ ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς χαρίζει επιπλέον θηλυκότητα.

Το Innergy δεν είναι απλώς ένα σουτιέν για μετεγχειρητική χρήση. Σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει τις φυσικές κινήσεις του σώματος, αγκαλιάζοντάς το χωρίς ενοχλητικούς περιορισμούς Καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση, ακόμα και με αθλητικά ρούχα.

Είναι διαθέσιμο σε λευκό χρώμα και μεγέθη 75 έως 90 σε cups B-C.

Η πρωτοβουλία αυτή, αποτελεί κομμάτι της διαδρομής που η Yamamay έχει επιδιώξει μέσω της συνεργασίας της με την LILT, την Ιταλική Ένωση για την Πρόληψη του Καρκίνου. Η συνεχής ευαισθητοποίηση των πελατών της και των εργαζομένων της σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, αποτελεί συνεχής και σημαντική δέσμευση για την Yamamay. Εκτός από την ετήσια καμπάνια Nastro Rosa Lilt, κάθε Οκτώβριο, η Yamamay προσπαθεί διαρκώς να υποστηρίζει την ένωση: το Innergy είναι στην ουσία η φυσική εξέλιξη αυτής της δέσμευσης, καθώς το σουτιέν φέρει ειδική ετικέτα με τη σύσταση της LILΤ.

Η εταιρεία προσφέρει εδώ και χρόνια δωρεάν εξετάσεις στο προσωπικό της μέσω της συνεργασίας της με  τη LILT συμμετέχοντας ενεργά στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ανακάλυψε περισσότερα στο yamamay.com.