PUBLI

Βρες την αγάπη στα… Marks & Spencer!

Η καρδιά του Αγίου Βαλεντίνου «χτυπάει» φέτος στα Marks & Spencer και προσκαλεί τους ερωτευμένους -και όχι μόνο!- να αναζητήσουν ξεχωριστά δώρα για το άλλο τους μισό και να γιορτάσουν την αγάπη με τον πιο ρομαντικό τρόπο!

Valentine’s Day Lingerie & Nightwear

 

Δείξτε την αγάπη σας για τη σύντροφό σας με ένα σετ εσωρούχων από τη νέα συλλογή των M&S που θα «αγκαλιάσει» με τον πιο κολακευτικό τρόπο τη σιλουέτα της. Τα Marks & Spencer προσφέρουν μια ποικιλία σχεδίων για να διαλέξετε εκείνο που της ταιριάζει περισσότερο. Το ροζ, το σκούρο μπλε, το φλογερό κόκκινο και το μαύρο αποτελούν τις ιδανικές επιλογές για μια ξεχωριστή βραδιά. Η γαλλική δαντέλα, οι περίτεχνες λεπτομέρειες και τα floral prints, θα προσθέσουν μια έξτρα δόση ρομαντισμού.

Εκτός από τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, βασικό χαρακτηριστικό των εσωρούχων M&S είναι η υψηλή ποιότητα και η καινοτομία. Η καλή σας θα γεμίσει αυτοπεποίθηση με ένα από τα μεταξένια κορμάκια με την εξειδικευμένη τεχνολογία Firm Control, που θα σμιλεύσει το σώμα της με τον πιο θηλυκό τρόπο. Εναλλακτικά, μπορείτε να διαλέξετε μέσα από την ποικιλία σουτιέν με τεχνολογία push up ή halter neck (που δένουν ψηλά στο λαιμό), όπως επιτάσσουν οι διεθνείς τάσεις της μόδας.

 

Αν η σύντροφος σας είναι λάτρης της άνεσης, τα αέρινα νυχτικά και οι ρόμπες από τη συλλογή των M&S αποτελούν το τέλειο δώρο, ενώ τα baby dolls σε απαλά υφάσματα, όπως το μετάξι και το σατέν, θα «τυλίξουν» το σώμα της, προσδίδοντας μια αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας.

 

Ο πιο γλυκός Άγιος Βαλεντίνος!

 

Το ρομαντικό σκηνικό ολοκληρώνεται με γλυκές προτάσεις από τα M&S Food. Σοκολατάκια με περιτύλιγμα φακέλου για να στείλετε το δικό σας μήνυμα αγάπης, ζελεδάκια σε σχήμα καρδιάς και άλλες ρομαντικές συσκευασίες σας περιμένουν στα καταστήματα των M&S για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο με τον πιο ξεχωριστό τρόπο!

 

Φέτος, αναζητήστε την αγάπη στα Marks & Spencer!