PUBLI

Vapona …και μην ενοχλείστε!

Τα κουνούπια και άλλοι «απρόσκλητοι επισκέπτες» αποτελούν τον πιο σημαντικό εχθρό του καλοκαιριού!

Σύμμαχός σας για ακόμα μία σεζόν κατά των κουνουπιών και άλλου είδους εντόμων είναι η Vapona με την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων της για μέσα και έξω από το σπίτι. Μείνετε ήσυχοι κατά τη διάρκεια της νύχτας, χαρείτε στιγμές ξεγνοιασιάς στη θάλασσα, και απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ανησυχία!

 

Η σειρά προϊόντων της Vapona αποτελείται από εύχρηστες λύσεις κατά των κουνουπιών και προσφέρει άμεση δράση στη στιγμή, τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Ανακαλύψτε και εσείς για την προστασία σας κατά των εντόμων, σε εσωτερικούς χώρους:

Το Vapona Υγρό Σετ για κοινά Κουνούπια και το Κουνούπι Τίγρης είναι η τέλεια λύση για να προστατεύσετε το σπίτι σας από τα κουνούπια και τα κουνούπια-τίγρης τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού.

• Η Vapona Συσκευή με Εντομοαπωθητικές Ταμπλέτες δρα ενάντια στα κοινά κουνούπια και στα κουνούπια-τίγρης, έχοντας απαλό άρωμα.

• Το Vapona Protect Sticks, το οποίο διακρίνεται για την ξεχωριστή αισθητική του, εμπεριέχει υγρό τοποθετημένο σε ένα φιαλίδιο και διαχέεται στην ατμόσφαιρα μέσα από ξυλάκια, προσφέροντας προστασία έως και 1 μήνα.

Ενώ, η Vapona σας προσφέρει την τέλεια λύση, όπου και εάν βρίσκεστε:

• Το Vapona Outdoor προσφέρει προστασία στα περισσότερα είδη εντόμων, δημιουργώντας ένα τείχος προστασίας γύρω από το χώρο με ισχύ έως και 8 ώρες.

• Για επιδερμική χρήση σε μορφή spray και lotion, η σειρά ολοκληρώνεται με τα Vapona Derm, τα οποία είναι δερματολογικά ελεγμένα και προσφέρουν έως 6 ώρες προστασία έχοντας εφαρμογή και σε παιδιά άνω των 3 ετών.

Χαρείτε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με σύμμαχό σας τη Vapona!