PUBLI

Vampire Lift: Χαρίστε στην επιδερμίδα σας… αιώνια νεότητα

Το vampire lift μονοπώλει το ενδιαφέρον όλων χάρη στους μεγάλους αστέρες όπως η Kim Kardashian, η Gisele Bündchen και η Βar Rafaeli, οι οποίες εμπιστεύτηκαν την κορυφαία θεραπεία αντιγήρανσης και αναζωογόνησης, η οποία υπόσχεται να εξαλείψει, με τον πιο φυσικό τρόπο, λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, αποκαθιστώντας παράλληλα την χαμένη λάμψη στο δέρμα.

Vampire lift ή απλά  αυτόλογη  μεσοθεραπεία βλαστοκυττάρων PRP

Η επαναστατική, μη επεμβατική θεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) έχει αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση, επαναφέροντας ομοιόμορφο τόνο και λάμψη στην επιδερμίδα.

«Η διαδικασία απαιτεί μια μικρή αιμοληψία από τον ασθενή κατά την οποία συλλέγεται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα. Με την προσθήκη ιόντων ασβεστίου επιτυγχάνεται η ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων του πλάσματος και η ακόλουθη αξιοποίηση των αυξητικών παραγόντων τους. Οι  αυξητικοί παράγοντες  που αποτελούν πρωτεΐνες οι οποίες αποκαθιστούν βλάβες στο δέρμα και ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, εφαρμόζονται στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο ντεκολτέ, ενέσιμα ή και μη, με τη βοήθεια μια ειδικής, microneedling συσκευής.» τονίζει η δερματολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ Αμαλία Τσιατούρα. 

 

Πρόκειται για μια ανώδυνη και απόλυτα ασφαλή διαδικασία με άμεσα ορατά  αποτελέσματα και με διάρκεια που ξεπερνά τον ένα χρόνο. Καθώς οι αναπλαστικοί παράγοντες προέρχονται από τον ίδιο τον ασθενή, δεν υπάρχουν επιπλοκές και παρενέργειες. Είναι επομένως μια απόλυτα φυσική θεραπεία αντιγήρανσης, βαθιάς αναζωογόνησης και λάμψης, που εφαρμόζεται παγκοσμίως με αποδεδειγμένα οφέλη και θεαματικά αποτελέσματα που διαρκούν.

Για την «ενίσχυση» του αποτελέσματος:

Ο συνδυασμός της αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP με την θεραπεία ανάπλασης και αναδόμησης CO2 Fractional Laser αποτελεί την πιο σύγχρονη εκδοχή της θεραπείας PRP. Στη συνδυαστική θεραπεία Total PlasmaLift (CO2Fractional Laser & PRP),  σε πρώτη φάση, οι ακτίνες του laser σαρώνουν την επιδερμίδα και δρουν με ασφάλεια στα βαθύτερα στρώματά της, ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες. Οι ινοβλάστες είναι κύτταρα του χορίου που ευθύνονται για την έκκριση των ινών ελαστίνης και κολλαγόνου με αποτέλεσμα την εκ βαθέων αναδόμηση του δέρματος.  Στη συνέχεια, η μεσοθεραπεία PRP ενισχύει σημαντικά το αποτέλεσμα της θεραπείας CO2 Fractional Laser, οδηγώντας σε ένα σφριγηλό, αναζωογονημένο και ορατά νεανικό και λαμπερό δέρμα.

Μάθετε περισσότερα στο www.cosmeticdermamedicine.gr

ή καλέστε Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 2106232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040