PUBLI

TRESemmé: Το επαγγελματικό αποτέλεσμα στα χέρια σου

Απευθείας από τα backstage της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, η νούμερο 1 μάρκα της Αμερικής είναι εδώ για να χαρίσει το επαγγελματικό αποτέλεσμα στα χέρια σου.

Παράλληλα, γνωρίζοντας ότι τα υπέροχα μαλλιά σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση για να κατακτήσεις τους στόχους σου, το TRESemmé είναι εδώ για να σε προετοιμάσει να βγεις στο προσκήνιο! Άλλωστε στην καρδιά του TRESemmé βρίσκεται η ιδρύτρια του, Edna L. Emme, μια επιχειρηματίας που έσπασε τους κανόνες, άδραξε τις ευκαιρίες και πέτυχε τους στόχους της. Πιστό σε αυτή τη φιλοσοφία, το TRESemmé συνεχίζει να εμψυχώνει τις σύγχρονες γυναίκες, ώστε να προχωρούν συνεχώς μπροστά και να αντιμετωπίζουν κάθε πρόκληση.

Στη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών και styling θα βρεις προϊόντα επαγγελματικών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου και σου χαρίζουν την εμπειρία και την ποιότητα του κομμωτηρίου στο σπίτι!

Σειρά Keratin Shine με Κερατίνη και έλαιο Marula για απαλά και λεία μαλλιά!

 

H σειρά TRESemmé Keratin Shine φέρνει στο προσκήνιο την καινοτομία που λειαίνει τα φριζαρισμένα μαλλιά, προσφέροντας τους 72 ώρες ελέγχου του φριζαρίσματος. Με εκχύλισμα Κερατίνης και έλαιο Marula από την Αφρική, τα προϊόντα της σειράς Keratin Shine σου χαρίζουν 5 οφέλη απαλότητας σε ένα μόνο σύστημα, για μαλλιά μεταξένια απαλά αλλά με φυσική κίνηση. Στη σειρά θα βρεις σαμπουάν και conditioner, λάδι μαλλιών αλλά και μάσκα μαλλιών για απαλά και λεία μαλλιά που δεν φριζάρουν.

Σειρά Keratin Colour για βαμμένα μαλλιά

Θέλεις να δώσεις λάμψη στα βαμμένα μαλλιά σου; Το σαμπουάν και το conditioner της σειράς TRESemmé Keratin Colour λειαίνουν τα φριζαρισμένα μαλλιά, ενώ παράλληλα κάνουν το χρώμα των μαλλιών σου να φαίνεται πιο λαμπερό. Με εκχύλισμα Κερατίνης και έλαιο από το Μαρόκο χαρίζουν ζωντάνια και ένταση στα βαμμένα μαλλιά.

Σειρά Biotin + Repair 7 με Βιοτίνη και Σύμπλεγμα Μορίων για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Αν έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά, τότε η σειρά TRESemmé Biotin + Repair 7 είναι κατάλληλη για εσένα! Εμπλουτισμένη με Βιοτίνη επανορθώνει ορατά τα μαλλιά από κάθε θερμική και styling φθορά, αναδομώντας την τρίχα όπου χρειάζεται περισσότερο. Χάρη σε αυτή τη σειρά, επανέρχεται η ομορφιά των μαλλιών σου αφού προστατεύει και αναδομεί από 7 τύπους φθοράς από την πρώτη κιόλας χρήση. Ανακάλυψε το σαμπουάν και το conditioner TRESemmé Biotin + Repair 7, το προστατευτικό σπρέι θερμότητας TRESemmé Biotin + Repair  7 και την μάσκα μαλλιών TRESemmé Biotin + Repair  7 και πρόσφερε θρέψη και αναδόμηση στα μαλλιά σου.

Σειρά Botanique Nourishing με Καρύδα και Αλόη για ξηρά μαλλιά

Χάρη στη σειρά TRESemmé Botanique έχεις τη δύναμη της φύσης και της επαγγελματικής εξειδίκευσης στα χέρια σου. Το TRESemmé έχει συνδυάσει επαγγελματικές συνθέσεις με φυσικά συστατικά, όπως το μείγμα γάλακτος καρύδας και αλόης, για να δημιουργήσει μία ποικιλία που θρέφει και ενυδατώνει την τρίχα. Χωρίς χρωστικές, σιλικόνες και με λιγότερα θειικά άλατα, η σειρά TRESemmé Botanique κρατά τα μαλλιά σου όμορφα και ενυδατωμένα καθημερινά. Στη σειρά θα βρεις ένα σαμπουάν και conditioner για απαλό καθαρισμό και θρέψη χωρίς βάρος και το Dry Shampoo Botanique για την αναζωογόνηση των μαλλιών ανάμεσα από τα λουσίματα. Παράλληλα, ο αφρός για μπούκλες της σειράς δίνει μια ανάλαφρη αίσθηση στο look σου, ενώ το gel μαλλιών για φυσικό κράτημα δεν κολλάει και στεγνώνει φυσικά για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Σειρά Collagen + Fullness με Κολλαγόνο και Γλυκερίνη για πυκνά μαλλιά

Η σειρά TRESemmé Collagen+ Fullness system με εκχύλισμα Kολλαγόνου με γλυκερίνη διεισδύει μέσα στην τρίχα και κάνει τα μαλλιά σου ορατά πιο πυκνά και με όγκο. Ξεκίνησε με το σαμπουάν Collagen+ Fullness με τεχνολογία MICELLAR για απαλό καθαρισμό των μαλλιών και στη συνέχεια χρησιμοποίησε το conditioner της σειράς. Παράλληλα, η Κρέμα Φορμαρίσματος Collagen+ Fullness χαρίζει πυκνά και με περισσότερο όγκο μαλλιά από την πρώτη κιόλας χρήση.

Σειρά Colour Shineplex χωρίς θειικά άλατα και με έλαιο καμέλιας για βαμμένα μαλλιά

Περιποιήσου απαλά τα μαλλιά σου δίνοντας τους λάμψη και ζωντάνια μέχρι και για 12 εβδομάδες με τη σειρά TRESemmé Colour Shineplex και την τεχνολογία Advanced Colour Vibrancy! Εμπλουτισμένη με έλαιο καμέλιας, πράσινο τσάι, δενδρολίβανο και ηλιοτρόπιο που ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα, η σειρά προστατεύει τη λάμψη, τη ζωντάνια και το χρώμα των βαμμένων μαλλιών. Στη σειρά θα βρεις σαμπουάν, conditioner και μάσκα αλλά και τον ορό λάμψης Colour Shineplex Serum που προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σου, ενώ ελέγχει το φριζάρισμα. Γιατί είτε είσαι fan των φυσικών ή των bold χρωμάτων είναι σημαντικό να προσέχεις τα μαλλιά σου με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για αυτά!

Παράλληλα στη νέα σειρά TRESemmé θα βρεις και ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα styling επαγγελματικών προδιαγραφών.

Λακ Extra Hold & Freeze Hold για δυνατό και  πολύ δυνατό κράτημα

Τίποτα δεν θα χαλάσει το hair look με αυτές τις δύο λακ αφού η σύνθεση τους σου εξασφαλίζει αντοχή από την υγρασία και έλεγχο των φριζαρισμένων μαλλιών για 24 ώρες. Επίλεξε τη λακ Extra Hold για δυνατό κράτημα και την Freeze Hold για πολύ δυνατό κράτημα και κέρδισε τα βλέμματα. Φυσικά και οι δύο στεγνώνουν γήγορα ενώ αφαιρούντα έυκολα με το χτένισμα!

Αφρός μαλλιών Volume & Lift για όγκο

Χρησιμοποίησε τον αφρό μαλλιών Volume & Lift στις ρίζες των μαλλιών σου για επιπλεόν όγκο και μαλλιά ενυδατωμένα. Παράλληλα σου προσφέρει 24ωρη προστασία από τις κλιματικές συνθήκες και τη θερμότητα από το πιστολάκι.

Προστασία από την θερμότητα μέχρι και 230 βαθμούς!

Προστάτευσε τα μαλλιά σου από τις επιπτώσεις του στεγνώματος και του styling και χάρισε τους λάμψη! Με το διφασικό σπρέι κατά της θερμότητας Smooth and Shine Blow Dry Mist προστατεύεις τα μαλλιά σου από την θερμότητα ενώ παράλληλα τα ενυδατώνεις, και με το σπρέι κατά της θερμότητας Keratin Shine Defense με Κερατίνη δίνεις στο χτένισμα σου λάμψη και έλεγχο από το φριζάρισμα για 72 ώρες.

Τώρα, έχεις το επαγγελματικό αποτέλεσμα στα χέρια σου με την νέα σειρά προϊόντων TRESemmé!

#TRESemmegreece #tresemme