PUBLI

Το Tissot Seastar 1000 Gent Automatic παντρεύει άψογα το στυλ και τις υψηλές επιδόσεις

Η αθλητική του εμφάνιση είναι αρκετά διακριτική, γεγονός που το καθιστά την απόλυτη επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας, με υπέροχη ακρίβεια χάρη στον μηχανισμό Powermatic 80 που προσφέρει 80 ώρες ενεργειακής αυτονομίας.

Μέσα στο νερό, οι επιδόσεις του είναι εξίσου καλές. Χάρη στην εξαιρετική του στιβαρότητα, μπορεί να αντέξει σε πίεση έως 30 bar (1000ft), ένα χαρακτηριστικό που αντανακλάται στο όνομα του ρολογιού.

Ιδανικό για βαθιά νερά

Σημείωση για τους λάτρεις του βυθού: το Tissot Seastar 1000 Professional διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θα χρειαστείτε για να ανακαλύψετε τον υδάτινο κόσμο. Η εύκολη ανάγνωση της ώρας είναι απαραίτητη, και οι φωτεινοί δείκτες, ακόμα και αυτός των δευτερολέπτων με τη φωτεινή κουκκίδα, εξασφαλίζουν αυτό ακριβώς. Η κλασική κλίμακα για δύτες, όπου αναγράφονται όλα τα λεπτά μέχρι το 20 και στη συνέχεια κάθε πέντε λεπτά, είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό ασφαλείας, ενώ η βιδωτή κάσα και η κορώνα προστατεύουν το ρολόι από πιθανή βλάβη. Το υδάτινο θέμα κυριαρχεί και στην εμφάνιση του ρολογιού, καθώς ένα από τα μοντέλα διαθέτει σκούρο μπλε ντεγκραντέ καντράν που μοιάζει εξίσου βαθύ με την ίδια τη θάλασσα. Οι πρακτικοί αθλητές θα συνδυάσουν αυτό το θαλασσινό ρολόι με λουράκι από καουτσούκ, ενώ όσοι σχεδιάζουν να το φοράνε μέσα και έξω από τη θάλασσα, θα προτιμήσουν ένα ατσάλινο μπρασελέ με στιλάτο κούμπωμα πεταλούδα.

Χαρακτηριστικά

Ελβετική κατασκευή

Αυτόματος μηχανισμός Powermatic 80

Βιδωτή κορώνα και καπάκι

Κεραμική στεφάνη με αριστερόστροφη φορά

Αντιχαρακτικό κρύσταλλο σαπφείρου

Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι 316L και διάφανο καπάκι

Αδιάβροχο σε πίεση έως 30 bar (300 m / 1000 ft)

Μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι 316L με αναδιπλούμενο κούμπωμα και ασφάλεια και προέκταση για δύτες ή λουράκι από καουτσούκ με στάνταρ κούμπωμα

Διάμετρος: 43mm