Το πρώτο Nannuka - The Pop Up Experience είναι γεγονός

Oι Έλληνες γονείς θα μπορούν πλέον δωρεάν να γνωρίσουν τους παιδαγωγούς που επιθυμούν από κοντά!

Η Nannuka αφουγκράζοντας τις ανάγκες των γονέων και ακολουθώντας το παγκόσμιο trend της pop up κουλτούρας, με χαρά ανακοινώνει το πρώτο Nannuka,The Pop Up Experience στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. 

Μέχρι σήμερα η Nannuka μέσω του nannuka.com έχει καταφέρει να διευκολύνει την ζωή εκατοντάδων γονιών, προσφέροντας τους την μοναδική, online, ολοκληρωμένη εμπειρία εύρεσης παιδαγωγών με ένα κλικ.

Σήμερα πηγαίνοντας ένα βήμα παραπάνω, μέσα από το πρώτο Nannuka - The Pop Up Experience, οι Έλληνες γονείς θα μπορούν πλέον δωρεάν, real time και στον χρόνο που οι ίδιοι επιθυμούν, να γνωρίσουν τους παιδαγωγούς που επιθυμούν από κοντά, να συνομιλήσουν με τα στελέχη της εταιρείας αλλά και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του παιδιού μέσα από διαδραστικά σεμινάρια.

 

Από την Δευτέρα 28/03 και μέχρι τις 15 Μαΐου σας περιμένουμε στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, με καθημερινό προγράμμα ενασχόλησης παιδιών, ενημερωτικών σεμιναρίων και happenings με μοναδικούς καλεσμένους.

Με ακόμη πιο έντονο το συναίσθημα της ευθύνης και έχοντας ήδη καταφέρει να ανατρέψουμε την ελληνική πραγματικότητα προσφέροντας λύσεις για την διευκόλυνση των γονιών, η Nannuka βρισκεται για ακόμη μια φορά έμπρακτα δίπλα στην ελληνική οικογένεια.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για το πρόγραμμα των happenings του Nannuka – The Pop Up Experience, δες στην σελίδα της Nannuka.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ