PUBLI

To νέο studio Breath Pilates by Ifigenia Baka θα αλλάξει το σώμα και τη ψυχολογία σου

Το φωτεινό και προσεγμένο studio που ειδικεύεται στο Pilates δίνει καθημερινά ραντεβού (Δευτέρα με Σάββατο), με διαφορετικά προγράμματα Pilates σε γκρουπάκια των 4-5 ατόμων, στη λογική του personal training υπό την καθοδήγηση της Ιφιγένειας Μπάκα.

Ούσα πιστοποιημένη Pilates instructor από το 2016, μετά από δύο χρόνια σεμιναρίων και συνεχούς εκπαίδευσης, η Ιφιγένεια συνεχίζει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο τμήμα Φυσικοθεραπείας.

Επίλεξε το Pilates πρόγραμμα που σου ταιριάζει περισσότερο: εδάφους (με τη χρήση bosu, sticks, foamrollers, balls ή λαστίχων), με όργανα (κρεβάτι reformer, chair, tower), αλλά και πιο εξειδικευμένα μαθήματα, όπως Pilates για εγκύους ή αποκλειστικά για άντρες.

Το πλήρως εξοπλισμένο στούντιο στο κέντρο της Αθήνας διαθέτει μεγάλους καθρέφτες στον τοίχο που θα σε βοηθήσουν να βλέπεις τη σωστή στάση του σώματός σου την ώρα του προγράμματος.

Η Ιφιγένεια Μπάκα κατέχει μία ακόμη σημαντική πιστοποίηση, αυτήν της Special Cancer therapist του Αμερικανικού Ινστιτούτου. Γι’αυτό και παρέχει ένα ειδικά μελετημένο πλαίσιο μαθημάτων σε εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται στη διαδικασία θεραπείας ή αποκατάστασης σε οποιονδήποτε καρκίνο, είτε κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών, είτε μετά την ολοκλήρωσή τους, στοχεύοντας στην ψυχολογική και σωματική ενδυνάμωσή τους προκειμένου να έχουν την βέλτιστη ποιότητα ζωής.

Κι επειδή τα καλύτερα αποτελέσματα στη γυμναστική, έρχονται (και) μέσα από τη σωστή διατροφή, το Studio Breath Pilates συνεργάζεται με την διατροφολόγο Κωσταντίνα Παπαγεωργίου προκειμένου να σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις έναν πιο ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής.

Το στούντιο άνοιξε τον Νοέμβριο του 2018, ενώ τον Ιανουάριο έκανε ένα λαμπερό πάρτι για την επίσημη έναρξη της χρονιάς. Διατηρώντας συνεργασίες με δημοφιλή ονόματα όπως με τη Θωμαή Απέργη, τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, την Ιωάννα Σιαμπάνη, την Πένυ Αγοραστού, την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και την Αντζέλικα Γιασεμή, το Breath Pilates by Ifigenia Baka φιλοδοξεί να γίνει το πιο fit στέκι της καθημερινότητάς σου!

Κηφισόδοτου 31, Άνω Πετράλωνα, Αθήνα

Για πληροφορίες μαθημάτων/κρατήσεις θέσης: τηλ. 694 846 4411