PUBLI

Το νέο ηλεκτρικό σκίλετ από τη VICKO είναι το απόλυτο εργαλείο κουζίνας

 

Το νέο Ηλεκτρικό Σκίλετ VICKO αποτελεί το απόλυτο «εργαλείο» για την κουζίνα. Ένα νέας γενιάς ηλεκτρικό σκίλετ, με τεχνικά χαρακτηριστικά και σχεδίαση που στόχο έχουν να συνδυάσουν αρμονικά την ποιότητα και την ευκολία στο σύγχρονο νοικοκυριό.

 

Με μεγάλη επιφάνεια ψησίματος (30X30X6,5 εκ.) και αντικολλητική επίστρωση, το Ηλεκτρικό Σκίλετ VICKO, ψήνει, μαγειρεύει, τηγανίζει υγιεινά και απολαυστικά. Χάρη στον ρυθμιζόμενο θερμοστάτη του και στα 1500W του, δίνει τη δυνατότητα στο φαγητό να περάσει από όλα τα σωστά στάδια ψησίματος προκειμένου να μαγειρευτεί σωστά και να φτάσει στο πιάτο με απόλυτη επιτυχία. Το Ηλεκτρικό Σκίλετ VICKO διαθέτει αντιθερμικές λαβές για προστασία από υψηλές θερμοκρασίες, γυάλινο καπάκι με αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και αντιολισθητικά πόδια.

 

Το νέο Ηλεκτρικό Σκίλετ VICKO είναι σχεδιασμένο για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους και σε κάθε περίσταση. Απαραίτητο για εργαζόμενες γυναίκες αλλά και φοιτητές, καθώς μαγειρεύει μόνο του τα πάντα και καθαρίζεται εύκολα! Ψήνει ψάρι ή κρέας, ετοιμάζει μαγειρευτά φαγητά, τηγανίζει εξαιρετικά χάρη στην αντικολλητική του επίστρωση… φτιάχνει ακόμη και πίτσα!

Συνοδεύεται από εγγύηση 2 χρόνων. Σε τιμή 19,90 ευρώ από 39,90 ευρώ.