PUBLI

Το νέο αυθεντικό ποτήρι του Nescafé Frappé είναι εδώ και είναι γεμάτο καλοκαίρια

Και μόνο το άκουσμα του είναι αρκετό για να γεμίσει το μυαλό μας με τις πιο ανέμελες εικόνες! Ο Nescafé Frappé, το απόλυτα καλοκαιρινό και διαχρονικά απολαυστικό ρόφημα καφέ, υποδέχθηκε δημοσιογράφους και εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους «γέμισε» με καλοκαιρινή διάθεση, λίγο πριν τις διακοπές!

Σε ένα άκρως καλοκαιρινό και δροσερό σκηνικό, oι καλεσμένοι, ξέκλεψαν λίγο χρόνο για να απολαύσουν ένα παγωμένο Nescafé Frappé δίπλα στη θάλασσα και να μάθουν περισσότερα για τη νέα καμπάνια της μάρκας «Nescafé Frappé. 60 καλοκαιριά μας φέρνει κοντά» καθώς και για το λανσάρισμα του νέου αυθεντικού ποτηριού, που έρχεται για να προσφέρει ακόμα περισσότερη απόλαυση!

 

Με καλοκαιρινή διάθεση, οι καλεσμένοι προετοιμάστηκαν για τις διακοπές, φτιάχνοντας το δικό τους, personalized ψάθινο καπέλο με καλοκαιρινές φράσεις και σχέδια! Ανάμεσα τους, και ο Γιώργος Χρανιώτης που ήπιε τον πρώτο του παγωμένο Nescafé Frappé, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, και μοιράστηκε τη μοναδική στιγμή με τους αγαπημένους του fans στα social media!

 

Εδώ και 60 καλοκαίρια, ο Nescafé Frappé, με ποτήρι του ως εμβληματικό στοιχείο της μάρκας, μας φέρνει κοντά και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Φέτος, ο αγαπημένο μας καφές μας προσκαλεί να γεμίσουμε το νέο αυθεντικό του ποτήρι με εικόνες, στιγμές και εμπειρίες από το ελληνικό καλοκαίρι και να μοιραστούμε την απόλαυση με όσους περισσότερους φίλους μπορούμε!