PUBLI

Το «μπραντς» δεν είναι μόνο για τις Κυριακές

Με το πιο απολαυστικό και υγιεινό brunch ξεκίνησαν την εβδομάδα τους εκπρόσωποι των Μέσων και bloggers σε ένα διήμερο event που πραγματοποιήθηκε στις 30 και 31 Οκτωβρίου 2018 στο Yoleni’s Greek Gastronomy Center.

Σκοπός των δύο brunch events ήταν να επικοινωνηθεί το όραμα της οικογένειας της Yoleni’s, η οποία επιθυμεί να κάνει παγκοσμίως γνωστά τα αγνά, ποιοτικά προϊόντα που απλόχερα προσφέρει η ελληνική γη και φυσικά τους αξιόλογους παραγωγούς τους.

 

Ανάμεσα στα πιάτα που προσέφερε η ομάδα της Yoleni’s, πολλά θετικά σχόλια συγκέντρωσε το παραδοσιακό πεϊνιρλί με βιολογικό αυγό Κυθήρων, το Yoleni’s Benedict με σιγομαγειρεμένα αυγά στους 65c, κρητικό αβοκάντο και ψητό χοιρομήριο, καθώς επίσης και η σαλάτα με το καπνιστό χέλι με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

 

Μετά από χρόνια εξερεύνησης κάθε γωνιάς της Ελλάδας, η Yoleni’s ξεκίνησε επίσημα τη δράση της το 2013 ως το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen 1000 και πλέον ελληνικών προϊόντων. Το Νοέμβριο του 2016 η εταιρία, έχοντας χαράξει νέο στρατηγικό σχεδιασμό, προχώρησε στη δημιουργία του πρώτου φυσικού της καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας. Το αποτέλεσμα της μετάβασης από το ηλεκτρονικό στο φυσικό ράφι, ήταν η «ναυαρχίδα» του εγχειρήματος, το Yoleni’s Greek Gastronomy Center στο Κολωνάκι, το οποίο αποτελεί τον μεγαλύτερο πολυχώρο Ελληνικής γαστρονομίας και παράλληλα το «σπίτι» του Έλληνα παραγωγού, προωθώντας τη βασική αξία που χαρακτηρίζει την εταιρεία «Όλοι μαζί μία Ελληνική – Μεσογειακή οικογένεια».

Το Yoleni’s Greek Gastronomy Center βρίσκεται επί της οδού Σόλωνος 9, Κολωνάκι, Τ.Κ. 10671.