PUBLI

To MasterChef στο Palais de Congres-Opera de Vichy

Το Vichy, η ιστορική γαλλική πόλη, αγαπημένη του Ναπολέοντα Γ’ και γνωστή για τις πολλές ιαματικές πηγές που προέρχονται από ηφαιστειακές δραστηριότητες, φιλοξένησε το επεισόδιο της σειράς MasterChef που προβλήθηκε από το κανάλι STAR την Τετάρτη 17 Απριλίου

3 κριτές, 10 παίκτες και πολυπληθής παραγωγή, δημιούργησαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά επεισόδια με σκηνικό το κτίριο της Όπερας (Palais de Congres-Opera de Vichy), τις ιαματικές πηγές αλλά και την αγορά του Vichy!

H πρόκληση για τους 10 παίκτες ήταν να δημιουργήσουν τα πιάτα τους με πρώτη ύλη το ιαματικό μεταλλικό νερό τoυ Vichy, γνωστό για τα 15 ευεργετικά μεταλλικά στοιχεία που περιέχει. Οι παίκτες μαγείρεψαν σε κουζίνες που στήθηκαν μπροστά από  το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας. Η αγωνία κορυφώθηκε στο εσωτερικό της Όπερας και συγκεκριμένα επάνω στη σκηνή όπου ο βραβευμένος με 1 αστέρι Michelin Γάλλος Chef του εστιατορίου “Relais & Chateaux”, Ζάκ Ντεκορέ, ηγήθηκε της γευσιγνωσίας.

Η δύναμη του Ιαματικού Νερού της Vichy, για πιο δυνατή επιδερμίδα

Το νερό της Vichy αναβλύζει από την καρδιά της προστατευόμενης ηφαιστειακής περιοχής της Ωβέρνης στη Γαλλία. Μετά από μια πορεία χιλιετιών σε βάθος 4.000 μέτρων, το νερό της Vichy εμπλουτίζεται με 15 μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, απαραίτητα για την ομορφιά της επιδερμίδας. Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy βρίσκεται στην καρδιά όλων των προϊόντων της.

www.vichy.gr