PUBLI

Το καλοκαίρι είναι δύο ώρες μακριά!

Η Βόρεια Εύβοια είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός, ιδανικός για ρομαντικές διακοπές για δύο, οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας αλλά και περιπετειώδεις εξορμήσεις για παρέες φίλων.

Σε δύο μόνο ώρες από την Αθήνα, ανακαλύπτεις ότι υπάρχει τόση φυσική ομορφιά και μια τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων που σε τραβάει πίσω ξανά και ξανά!

Τρεις είναι οι προορισμοί που ξεχωρίζουν και τοποθετούν την Βόρεια Εύβοια στις πρώτες θέσεις της λίστας κοντινών από την Αθήνα τοποθεσιών που μαγεύουν! Ο λόγος για το μοναδικό στο είδος του ‘club διακοπών’  Club Αγία Άννα,  το εκπληκτικό ξενοδοχείο Thalatta Seaside Hotel και τις εξαιρετικές βίλες του Amandola Villas, όλα σε απόσταση αναπνοής 2 ωρών από την Αθήνα!

 

Το Club Αγία Άννα προσφέρει μοναδικές στιγμές κάτω από τον ήλιο και δίπλα στη δροσιά της θάλασσας, εδώ και 24 χρόνια! Η έκταση των 70 στρεμμάτων του club περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται, αλλά και παραπάνω, για τις πιο αξέχαστες διακοπές καλύπτοντας όλα τα γούστα. Στο κάδρο των καταπράσινων βουνών και του μπλε του Αιγαίου, ανακαλύπτεις τις εγκαταστάσεις του Club Αγία Άννα και μένεις έκπληκτος από την ποικιλία δραστηριοτήτων και την υψηλή ποιότητα που μπορεί να κρύβει η λέξη κάμπινγκ.

 

Οι εγκαταστάσεις του κάμπινγκ βρίσκονται μόλις 150 μέτρα μακριά από την οργανωμένη παραλία της Αγίας Άννας, και έτσι ο καθένας έχει την δυνατότητα να επιλέξει είτε μια δροσερή βουτιά στα αλμυρά κρυστάλλινα νερά είτε στο γαλάζιο των δύο πισινών στο χώρο του κάμπινγκ. Μεταξύ άλλων, το Club Αγία Άννα διαθέτει μίνι μάρκετ, πέντε διαφορετικά εστιατόρια, έξι κτίρια WC, έξι κτίρια μπάνιων με 24ωρη παροχή ζεστού νερού, υγειονομικές εγκαταστάσεις για μωρά και άτομα με ειδικές ανάγκες, ψυγεία, πλυντήρια, μαγειρία και χώρους για barbeque. Μοναδικό στοιχείο της διαμονής στο κάμπινγκ αποτελεί η ιδιωτικότητα που απολαμβάνεις η οποία ίσως ακούγεται πολυτέλεια που δύσκολα θα βρεις σε ένα μέρος με τόσες διαφορετικές εγκαταστάσεις και δραστηριότητες. Και όμως! Η χωροθέτηση έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε ο κάθε επισκέπτης να έχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία του κάμπινγκ και την ίδια στιγμή να διατηρείται η αίσθηση της ιδιωτικότητας και ηρεμίας.

Κάθε μία από τις επιλογές διαμονής που μπορείς να απολαύσεις, υπόσχεται αξέχαστες στιγμές μέσα στη φύση και την λιτή πολυτέλεια! Το Club Αγία Άννα διαθέτει, εκτός από τις μεγάλες κυκλικές σκηνές – Yurts, οι οποίες προσφέρουν πατητό δάπεδο και κωνική σκεπή που ανοίγει, πολυτελές μπάνιο, τηλεόραση και υδρομασάζ, άλλα 5 διαφορετικά είδη διαμονής και καλύπτει όλα τα γούστα και προτιμήσεις για καλοκαιρινές διακοπές δίπλα στη θάλασσα (θέσεις για σκηνές, αυτοκινούμενα και τροχόσπιτα, Cabanas, Bungalows, Studios και Ξενώνες).

Το βραβευμένο με Χρυσό Βραβείο στον οικογενειακό τουρισμό για το 2015, Club Αγία Άννα, αποτελεί καλοκαιρινό παράδεισο για ολόκληρη την οικογένεια! Παιδότοποι, γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου και beach volley, γιγαντοοθόνη προβολής ταινιών, τηλεόραση, ping-pong, ηλεκτρονικά παιχνίδια, καλλιτεχνικά εργαστήρια είναι μόνο κάποια από τα συστατικά που το συνιστούν ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους!

Λίγο πιο δίπλα, η πολυτέλεια παίρνει άλλες διαστάσεις στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Thalatta Seaside Hotel, με την μοναδικής αισθητικής αρχιτεκτονική που φέρει την υπογραφή του Άρη Γιαννόπουλου.

 

Χωμένο ανάμεσα στο καταπράσινο πευκόδασος και στο μπλε των κρυστάλλινων νερών, το ξενοδοχείο αποτελεί στολίδι της περιοχής και αφετηρία αμέτρητων εξορμήσεων και δραστηριοτήτων, μόλις δύο ώρες μακριά από την Αθήνα. Μια τοποθεσία μαγευτική, ιδανική για ζευγάρια, οικογένειες ή παρέες φίλων, που σε συναρπάζει με την ποικιλία των εικόνων και εκπλήξεων που κρύβει!

 

Με την πισίνα σαν φυσική συνέχεια της θάλασσας, τους πέντε διαφορετικούς χώρους εστίασης – το Asado, το Meze, το Exedra, το BAXE και το Alati Prive (ρομαντικό δείπνο για δύο στην παραλία), τη βραβευμένη με ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «καινοτομία εμεπιρίας» στα Tourism Awards, Beach Library και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους να απλώνεται στην ακτογραμμή των 6 χιλιομέτρων της Αγίας Άννας, της μεγαλύτερης σε μήκος παραλίας της Εύβοιας, μπροστά από το ξενοδοχείο, το Thalatta Seaside Hotel γίνεται ο αγαπημένος σου καλοκαιρινός προορισμός!

Η αξέχαστη εμπειρία που θα ζήσεις στη Βόρεια Εύβοια ξεκινάει από το εσωτερικό του ξενοδοχείου. Το γαστρονομικό ταξίδι στις γεύσεις των διαφορετικών μενού των εστιατορίων του και των μοναδικών επιλογών των καταξιομένων σομελιέ, αλλά και η χαλάρωση στην παραμυθένια πισίνα, σου…ανοίγουν την όρεξη για ό,τι έπεται. Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο αρχίζει το δεύτερο μέρος της καλοκαιρινής χαλάρωσης, το οποίο μπορεί να εξελιχθεί είτε στην καρδιά της φύσης της περιοχής είτε στην απέραντη οργανωμένη παραλία της Αγίας Άννας. Ταξίδι στον αφρό της θάλασσας με το ιστιοπλοϊκό που διαθέτει το ξενοδοχείο, πεζοπορία στο φαράγγι της Μπουλοβίναινας προς τους εντυπωσιακούς καταρράκτες του Δρυμώνα ή ποδήλατο στον διπλανό οικισμό, ονόματι Αγκάλη, από όπου ακολουθώντας ένα πανέμορφο μονοπάτι, φτάνεις στην παραλία Αχλάδι για ιδιωτικές στιγμές και πικ νικ με οργανωμένο γεύμα που προσφέρει το ξενοδοχείο, είναι κάποια από τα συστατικά που θα σε κάνουν να τοποθετήσεις την Βόρεια Εύβοια και το Thalatta Seaside Hotel πρώτο στη λίστα σου!

Φορώντας τα χρώματα της φύσης, το πράσινο του βουνού και το μπλε της θάλασσας, το Amandola Villas σε περιμένει μόλις 2 ώρες μακριά από την Αθήνα για να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές.

 

 

 

Οι 8 πολυτελείς βίλες του συγκροτήματος, είναι πλήρως εξοπλισμένες και ιδανικές για καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια ή με φίλους. Η ιδιωτική πισίνα που διαθέτει κάθε βίλα σε κάνει να ξεχνάς σχεδόν ότι τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας της Αγίας Άννας βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Η πανοραμική θέα στο απέραντο μπλε του Αιγαίου πελάγους χαράζει εικόνες που μένουν για πάντα! Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι εξαιρετικής αισθητικής των βιλών, οι οποίες διαμορφώνονται σε δύο ή τρία επίπεδα με 2 ή 3 υπνοδωμάτια η κάθε μία, σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Οι στιγμές που θα ζήσεις στο Amandola Villas ειναι πλημμυρισμένες από το χρυσαφένιο φως του ήλιου, με την ανατολή και τη δύση να χώνονται από τα παράθυρα και να γεμίζουν την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Και αν καταφέρεις να βγεις από τον μαγικό κόσμο που δημιουργούν οι εγκαταστάσεις, τότε έχεις την ευκαιρία να ζήσεις και την περιπέτεια στη φύση μιας από τις ομορφότερες γωνιές της Βόρειας Εύβοιας. Η μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, υπαίθριες και θαλάσσιες σε κρατάνε «αιχμάλωτο» της ομορφιάς και των δυνατοτήτων μιας τοποθεσίας σε απόσταση αναπνοής από τους δρόμους της Αθήνας.

Ανακαλύψτε την Βόρεια Εύβοια και μαγευτείτε!