PUBLI

Το Hilfiger Denim Store @the Mall Athens, υποδέχθηκε τη συλλογή Tommy Jeans 90’s για το καλοκαίρι 2017

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ, αποκλειστικός εισαγωγέας της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία και τη FYROM., γιόρτασε με ένα exclusive event στο κατάστημα Hilfiger Denim στο The Mall Athens την άφιξη της συλλεκτικής συλλογής Tommy Jeans για το καλοκαίρι 2017, η οποία ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Την Πέμπτη 18 Μάϊου ένα διαφορετικό σκηνικό είχε στηθεί στο Hilfiger Denim κατάστημα στο The Mall Athens, ώστε να παρουσιαστεί η Tommy Jeans capsule συλλογή τόσο στους εκπροσώπους των media όσο και στους λάτρεις των συλλογών. Ο χώρος είχε διαμορφωθεί με στοιχεία που παρέπεμπαν στη δεκαετία του 1990. Ένα backdrop με το λογότυπο Hilfiger Denim και ένα photobooth όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να φωτογραφηθούν με το αγαπημένο τους κομμάτι από τη συλλογή, αποτέλεσαν βασικά στοιχεία του σκηνικού. Ο DJ και τα χειροποίητα γλειφιτζούρια στα χρώματα της Tommy Hilfiger έκλεψαν τις εντυπώσεις. Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς οι επισκέπτες με κάθε αγορά από το κατάστημα έπαιρναν δώρο ένα συλλεκτικό water bottle Hilfiger Denim.

 

Πρωταγωνιστές του event ήταν οι 3 νικητές του Instagram διαγωνισμού #tommyhilfigerinfluencer που διεξήγαγαν οι fashion influencer Κωνσταντίνος Δανός (didee.gr / @konstantinosdanos), Σουζάνα Κεγγίτση (issuemagazine.gr / @souzana ), Γαβριήλ Νικολαΐδης (coolartisan.net / @gabnikolaidis), Ζέτα Τσακούμη (pinkgirlnotes.com / @pinkgirlnotes) και Δημήτρης Τσακούμης (dimitrisgoes.com / @dtsakoumis). Οι influencers μαζί με τους νικητές υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά τους προσκεκλημένους, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους έδειξαν τα αγαπημένα τους κομμάτια από τη Hilfiger Denim και την Tommy Jeans συλλογή για το καλοκαίρι 2017.

Το Hilfiger Denim κατάστημα, επισκέφθηκε η Τζένη Μελιτά με την κάμερα του #inspireme από το The Mall Athens διαλέγοντας με τη βοήθεια και τις συμβουλές των influencer τα αγαπημένα της κομμάτια από την Tommy Jeans συλλογή.

TOMMY JEANS CAPSULE COLLECTION

Η caspule συλλογή Tommy Jeans για το καλοκαίρι 2017 αποτελεί μέρος της Hilfiger Denim συλλογής. Επανασχεδιάζει εμβληματικά look από τη δεκαετία του 90 με το λογότυπο του brand να χρησιμοποιείται με τολμηρό τρόπο σε όλα τα αντρικά αλλά και γυναικεία look.

 

Η συλλογή Tommy Jeans παίζει με ξεπλυμένα παστέλ σε κόκκινες, λευκές και μπλε αποχρώσεις και αγκαλιάζει σχέδια εμπνευσμένα από την «κουλτούρα του δρόμου», με waistbands με αθλητικές επιρροές. Η γυναικεία συλλογή περιλαμβάνει κομμένα μπλουζάκια και μπλούζες, ζακέτες από παστέλ τζιν και τζιν σορτς, ενώ τα ανδρικά look διαθέτουν στοιχεία εμπνευσμένα από τα Americana denim essentials, όπως τζιν, σορτς και σακάκια.