PUBLI

Το Fabrica Circus πάει στη Βενετία

Κατά τη διάρκεια της Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, από τις 24 Μαΐου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 το πρόγραμμα Fabrica Circus φτάνει στη Βενετία με το σύνθημα WANTED CREATIVITY. Δύο ιστορικά καταστήματα στην περιοχή του Castello (που κάποτε ήταν κρεοπωλείο και ξυλουργείο αντίστοιχα), μετατρέπονται προσωρινά σε χώρους καινοτομίας, συναντήσεων, πολιτιστικών εμπειριών και αναζήτησης ταλέντων.

Στον αριθμό 1830 της Via Garibaldi μπορεί κανείς να έρθει σε επαφή με τη Fabrica, να μοιραστεί τα οράματα και τις δημιουργικές του ιδέες μέσω «βιντεο-εξομολογήσεων» και να παρακολουθήσει το πρόγραμμα «Circus»: εργαστήρια, διαλέξεις και βιωματικές εμπειρίες για διάφορα σύγχρονα θέματα. Από την αρχή του χρόνου, η Fabrica φιλοξένησε περισσότερες από 70 διεθνείς προσωπικότητες όπως ο φωτογράφος Franco Fontana, η αστροναύτης Samantha Cristoforetti, η καλλιτέχνης Alison Jackson, ο αρχιτέκτονας Michele De Lucchi και ο μουσικός Michael Nyman.

 

Ο χώρος στο νούμερο 994 της Fondamenta Sant’Anna είναι αφιερωμένος στην επισκόπηση χαρτοφυλακίων με τον Oliviero Toscani και την ομάδα της Fabrica (μόνο με κρατήσεις και μόνο για δημιουργικά έργα ατόμων κάτω των 25 ετών). Ο χώρος είναι διαμορφωμένος ως προσωρινό κατάστημα που προσφέρει παραγωγές της Fabrica και των πρώην «fabricanti», παλαιότερων προϊόντων και έντυπου υλικού, συμπεριλαμβανομένων των συλλεκτικών τευχών του θρυλικού περιοδικού Colors.

 

Προγραμματισμένες δράσεις:

7 Ιουνίου

Κατασκευή μεταξοτυπίας με την ομάδα DoppioFondo

Η ομάδα νέων καλλιτεχνών της Fabrica θα προσαρμόσει, ακόμη και κατόπιν αιτήματος του κοινού, μια σειρά από αντικείμενα, όπως τσάντες για ψώνια, καρτ ποστάλ, σημειωματάρια και αφίσες, τα οποία θα διατεθούν προς πώληση στο προσωρινό κατάστημα. Ένα στούντιο εκτύπωσης κι ένας ανεξάρτητος εκδοτικός οίκος σε συνεργασία με την ομάδα DoppioFondo!

Είσοδος ελεύθερη.

Fondamenta Sant’Anna n° 994

12 Ιουνίου

Επισκόπηση χαρτοφυλακίων με τον Oliviero Toscani

Η δράση είναι ανοιχτή στο κοινό και σε ταλαντούχους, περίεργους, ανήσυχους, φιλόδοξους και ανοιχτόμυαλους νέους  κάτω των 25 ετών. Φέρτε τη δουλειά σας, τα εργαλεία σας, τη φαντασία σας και την ικανότητα συμμετοχής.  

Για κρατήσεις μόνο στη διεύθυνση: [email protected]

Fondamenta Sant’Anna n° 994

Ωράριο λειτουργίας:

Τρίτη-Κυριακή

12-8 μμ

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.fabrica.it  & facebook.com/fabricaresearchcentre