Το DUO Police βρέθηκε στο Ejekt Festival και φρόντισε για τη σύλληψη όσων ''παίζουν'' παράνομα!

Η παρουσία του DUO στο Ejekt Festival έγινε αισθητή μέσα από τη δράση της ομάδας DUO Police, που ''συμμόρφωσε'' όσους παρανομούν ενάντια στο κώδικα ασφάλειας του sex!

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου, το DUO με ένα ειδικά διαμορφωμένο κελί ''αναστάτωσε'' όσους παρευρέθηκαν στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας, το Ejekt Festival, περνώντας τους από σωματικό έλεγχο, από τις αστυνομικίνες του DUO Police.

Η ετυμηγορία για αυτούς που «παίζουν» χωρίς ασφαλείς κανόνες ήταν η σύλληψη! Γι’ αυτό και όσοι ''πιάστηκαν'' βίωσαν ίσως την πιο απολαυστική σύλληψη της ζωής τους! Άλλωστε είναι γνωστό πως για να περνάτε καλά και με ασφάλεια… Insert DUO to continue και Game On! Διαπράχθηκε έγκλημα! Συλλαμβάνεστε!

Οι αστυνομικίνες του DUO Police έκαναν σωματικό έλεγχο με τη βοήθεια του DUO detector, ο οποίος ανιχνεύει εάν υπάρχει στην κατοχή του ''υπόπτου'' η απαραίτητη προστασία DUO. Στην περίπτωση που η κατάλληλη προστασία δεν ανιχνευόταν τότε υπήρχε τιμωρία!

Insert DUO to continue και Game on!!

Οι αστυνομικίνες του DUO Police ''πέρασαν'' χειροπέδες σε όποιον ''παρανόμησε'', ενώ ακόμα μια σκληρή απόφαση για την κατάλληλη ''τιμωρία'' που έπρεπε να λάβουν οι ''κατηγορούμενοι'' ήταν να φωτογραφηθούν δίπλα στις sexy αστυνομικίνες του DUO Police ή στα photobooth, τα οποία ήταν στημένα στο σημείο!

Ο ''κατηγορούμενος'' στη συνέχεια λάμβανε την κατάλληλη προστασία από τα DUO ''επιτηρούμενος'' πάντα από τις καυτές αστυνομικίνες, μεταξύ της μεγάλης γκάμας που προσφέρουν τα προφυλακτικά DUO. Έτσι αφηνόταν ''ελεύθερος'' με το DUO ''pass'' του, για να απολαύσει τη συναυλία!

Duo Police

Το concept της DUO Police έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τη σημασία της ασφαλούς προστασίας στο sex απενοχοποιώντας την χρήση του. Η δράση της ομάδας του DUO Police θα συνεχιστεί για την περαιτέρω διάδοση του μηνύματος ότι ασφάλεια και απόλαυση μπορούν να συνδυαστούν!

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ