PUBLI

Το Carroten & ο Sfera 102,2 παρουσιάζουν την Τάμτα στο πιο εκρηκτικό beach party του καλοκαιριού

Αυτό το καλοκαίρι, το Carroten, παρέα με την πρωταγωνίστριά του Τάμτα, το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής μας προσκαλεί στο μοναδικό Carroten Beach Party στην Αττική, στο Mojito Bay (33o χλμ Αθηνών – Σουνίου, Αγία Μαρίνα) που πραγματοποιεί την Κυριακή 16 Ιουλίου σε συνεργασία με τον Sfera 102,2.

Τον παλμό του Carroten Beach Party θα μεταδίδει ζωντανά η Ελένη Κολοκοτρώνη με ένα Live Radio από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα στον απολαυστικό αέρα του Sfera 102,2. Ακολουθεί το πιο καλοκαιρινό dj set by Petros Karras και γύρω στις  17:30 στο stage του Carroten Beach Party θα βρεθεί ο  Ίαν Στρατής παρέα με τους Madstreet . Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η Τάμτα για μία ξεχωριστή live εμφάνιση με πολλές εκπλήξεις και πολλές pop επιτυχίες ανάμεσά τους και το μεγάλο καλοκαιρινό της hit single, το Carroten Song «Ήλιους και Θάλασσες».

Το Carroten Song «Ήλιους και Θάλασσες» με ερμηνεύτρια την Τάμτα, που ντύνει την τηλεοπτική καμπάνια του αγαπημένου σε όλους τους Έλληνες αντηλιακού, βρίσκεται πλέον στη Νο. 1 θέση του ελληνικού ραδιοφωνικού chart με πάνω από 207 ραδιόφωνα να το έχουν αγκαλιάσει και να το έχουν εντάξει στο airplay τους ενώ το video clip του έχει ξεπεράσει τα 2.000.000 views μέσα σε 2 μόλις μήνες!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Carroten Beach Party, Carroten Boys & Girls θα μοιράζουν δείγματα από τα νέα Carroten AquaVelvet για προστασία και μαύρισμα καλώντας τους παρευρισκόμενους να ζήσουν το καλοκαίρι τους και να μπουν στον ρυθμό του πιο εκρηκτικού Carroten Beach Party!

Carroten Beach Party by Sfera 102,2

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017, Mojito Bay

Ζήσε το καλοκαίρι σου με Carroten, μουσική, ήλιους και θάλασσες!