PUBLI

To Carroten και η Τάμτα πρωταγωνιστούν στο Video Clip του soundtrack του καλοκαιριού

To Carroten, το αγαπημένο αντηλιακό όλων των Ελλήνων, τηρώντας την παράδοση που έχει να δημιουργεί το soundtrack του καλοκαιριού, επιστρέφει φωτίζοντάς το με ''Ήλιους και Θάλασσες''.

Τις καλοκαιρινές νότες, την βελούδινη υφή της νέας σειράς Carroten AquaVelvet και τη μελωδική φωνή της Τάμτα, ambassador του φετινού Carroten Song Project, έρχεται να συμπληρώσει ένα άκρως καλοκαιρινό video clip που μας ταξιδεύει σε καλοκαιρινά τοπία.

Τα γυρίσματα του video clip του Carroten Song υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου πραγματοποιήθηκαν σε μία μαγευτική παραλία εντός της Αττικής όπου η Τάμτα μεταφέρεται σε αυτό το ονειρικό σκηνικό με την βοήθεια του αγαπημένου της αντηλιακού Carroten Aqua Velvet spray ώστε να βουτήξει στο καλοκαίρι προστατευμένη και λαμπερή. Στην παραλία αυτή, η Τάμτα βιώνει παρέα τους φίλους της μία εξωπραγματική εμπειρία που έρχονται να την ενισχύσουν διάφορα ανατρεπτικά στοιχεία έκπληξης αλλά και πλάνα από εξωτικές παραλίες από όλο τον κόσμο από το προσωπικό αρχείο του σκηνοθέτη.

 

Την μουσική του Carroten Song ”Ήλιους και Θάλασσες” υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Νίκος Γρίτσης, ενώ την Αγγλική version την υπογράφουν οι: John Ballard, Ιωάννης Κουτσαυτάκης, Romy Papadea.

Την ενορχήστρωση και των δύο εκδοχών του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Θεόφιλος Πουζμπούρης, ενώ το vocal production ο Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου.

 

Το τραγούδι ‘Ήλιους και Θάλασσες”. το οποίο ”ντύνει” την τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια του Carroten για το 2017, κυκλοφορεί από την Minos-EMI/UNIVERSAL σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

Απόλαυσε το video clip και ζήσε το καλοκαίρι με Carronten, Ήλιους & Θάλασσες.