Το Carroten φιλοξενεί την Έλενα Παπαρίζου σε ένα Facebook Live Chat γεμάτο «Καλοκαίρι και Πάθος»

Μία ξεχωριστή έκπληξη περιμένει τους fans του Carroten την Πέμπτη 13 Ιουνίου μία ξεχωριστή έκπληξη περιμένει τους fans του Carroten.

 

Λίγες μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία στα ψηφιακά καταστήματα και την πρεμιέρα του video clip του soundtrack του φετινού καλοκαιριού «Καλοκαίρι και Πάθος» από το Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, και τη “Number One” diva της pop στην Ελλάδα, Έλενα Παπαρίζου, μία ξεχωριστή έκπληξη περιμένει τους fans του Carroten την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 18:30.

Το Carroten, το αγαπημένο αντηλιακό όλων των Ελλήνων, θα φιλοξενήσει για μία ώρα μέσα από την Facebook Page του την Έλενα Παπαρίζου η οποία θα απαντήσει live μέσω chat στους fans της για την συνεργασία της με το αγαπημένο brand, τα γυρίσματα του video clip αλλά και για τα σχέδια της για αυτό το καλοκαίρι που θα το ζήσει παρέα με τον ήλιο!

Απολαύστε το video clip ΕΔΩ & Συντονιστείτε την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 18:30 στην σελίδα του Carroten στο Facebook (@carroten.gr) για ένα μοναδικό Live Chat με την Έλενα Παπαρίζου!

Ζήστε το Καλοκαίρι με Carroten και Πάθος!  #CarrotenSongProject

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ