PUBLI

Το Bio Oil αποκάλυψε 5.142 μυστικά

Το Bio-Oil, το έλαιο περιποίησης της επιδερμίδας που μας εκπλήσσει καθημερινά, ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη καμπάνια, γένους θηλυκού με εντυπωσιακά αποτελέσματα! Περισσότερα από 5.000 πολύτιμα μυστικά αποκαλύφθηκαν μέσω της καμπάνιας #exoenamistiko, για το προϊόν που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες!

Κάθε σταγόνα Bio-Oil και ένα μυστικό περιποίησης για τη δική σου επιδερμίδα! Τα μυστικά που κρύβει όμως είναι πλέον λιγότερα! Γιατί; Γιατί όλες οι γυναίκες που το λάτρεψαν, μοιράστηκαν τις μυστικές χρήσεις που οι ίδιες ανακάλυψαν, με τις φίλες τους ενώ την ίδια στιγμή ανακάλυπταν καινούριες που ούτε καν είχαν φανταστεί! Πώς; Μέσω του exoenamistiko.gr!

Έτσι, 5.142 μυστικά έπαψαν να είναι μυστικά και μετατράπηκαν σε νέες ιδέες για την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας.

Αυτά είναι κάποια τα οποία μοιράστηκαν μεταξύ τους:

”Το χρησιμοποιώ για ντεμακιγιάζ γύρω από τα μάτια”

”το χρησιμοποιώ σαν μάσκα πριν τον ύπνο για έξτρα ενυδάτωση”

”προσφέρει ενυδάτωση στα σκασμένα χείλη”

”βοηθά στην επούλωση των σημαδιών από ακμή”

Μέσω του www.exoenamistiko.gr, 42 τυχερές κέρδισαν υπέροχα δώρα περιποίησης και ομορφιάς! Συνεδρίες Spa, περιποιήσεις manicure & pedicure, make-up sessions και φυσικά, προϊόντα Bio-Oil έγιναν δικά τους. Γιατί το Bio-Oil φροντίζει κάθε γυναίκα ξεχωριστά!

Εσύ ποιο μυστικό έμαθες; Ή ποιο μυστικό μοιράστηκες; Το σίγουρο είναι πως σε κάθε ανάγκη της δικής σου επιδερμίδας, το Bio-Oil βρίσκεται εκεί και αυτό επιβεβαιώνεται από τις χιλιάδες μοναδικές χρήσεις που οι ίδιες οι γυναίκες αποκάλυψαν!

Τώρα πια δεν είναι μυστικό! Όλοι γνωρίζουν ότι το Bio-Oil, μέσα από την Facebook σελίδα του, θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις αλλά και τις εκπλήξεις!