PUBLI

Το 9ο Athens Open Air Film Festival επιστρέφει με την μπίρα Fischer ξανά σε ρόλο πρωταγωνιστή

Το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας είναι εδώ για 9η συνεχή χρονιά, στην πιο εξωστρεφή περίοδο του χρόνου, γιατί καλοκαίρι σημαίνει κινηματογραφικές προβολές κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Η έναρξη του φετινού Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία, την Ρωμαϊκή Αγορά. Την αυλαία σήκωσε η εμβληματική ταινία του ιταλικού κινηματογράφου, το «AMARCORD», του Φεντερίκο Φελίνι, που ταξίδεψε τους θεατές μέσα από τη νοσταλγική αναβίωση των μικρογεγονότων που σημάδεψαν τη ζωή ενός μικρού χωριού της Ιταλίας την εποχή του Μουσολίνι.

 

Στην προβολή παρευρέθηκαν – μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Στρατής, η ηθοποιός Μισέλ Βάλλεϋ, οι σκηνοθέτες Ηλίας Γιαννακάκης και Χρήστος Πυθαράς, η ραδιοφωνική παραγωγός, Μαίρη Ρετσίνα και ο ηθοποιός, Νικόλας Αγγελής.

 

Τα βράδια του καλοκαιριού από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο, πάντα με ελεύθερη είσοδο και την συνοδεία μίας παγωμένης μπίρας Fischer, το σινεφίλ κοινό της Αθήνας μπορεί να απολαύσει κλασικά αριστουργήματα, αγαπημένες ταινίες, παραγνωρισμένα b-movies και πολυβραβευμένους σκηνοθέτες. Καλοκαίρι, ταινίες, αναπάντεχα σημεία της πόλης, καλή παρέα και φυσικά δροσερή μπίρα Fischer αποτελούν τα βασικά συστατικά του 9ου Athens Open Air Film Festival!

 

Με την ολοκλήρωσή της ταινίας οι θεατές διασκέδασαν στο πάρτι της Fischer στο six d.o.g.s, όπου απόλαυσαν τη φινετσάτη γεύση της και επιλεγμένες μουσικές.

Ετοιμαστείτε και φέτος το καλοκαίρι για μοναδικές βραδιές κινηματογραφικής απόλαυσης που θα ζήσουμε μαζί με τη μπίρα Fischer!

#starringFischer #FischerBeer #ItsAboutTaste #aoaff9