PUBLI

Τι πρέπει να κάνουν οι παίκτριες μετά το Survivor για να ανανεωθούν

Μετά και την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, το Survivor φαίνεται να καταλήγει σε ένα παιχνίδι περισσότερο αντρικό, αφού οι γυναίκες που συμμετέχουν πλέον είναι ελάχιστες. Τέσσερις μόλις οι θηλυκές παρουσίες που απέμειναν, αφού και η Λάουρα τη γλίτωσε οριακά.

Μετά από μια τέτοια ταλαιπωρία που έζησαν στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, με ελάχιστη τροφή και ανάπαυση, με ατελείωτες ώρες στον ήλιο, ακόμα και με παύση της έμμηνου ρύσης τα κορίτσια που αποχώρησαν χρειάζονται ανανέωση και ένα καλό ”service”.

Για το λόγο αυτό, ψάξαμε, ρωτήσαμε και μάθαμε τι θα μπορούσαν να κάνουν οι γυναίκες του Survivor μόλις αποχωρήσουν από το παιχνίδι, αφού γεμίσουν τα στομάχια τους.

Laser Αποτρίχωση

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένας κακός μπελάς μετά τη συμμετοχή στο λατρεμένο παιχνίδι επιβίωσης. Είτε λόγω έλλειψης των απαραίτητων καλλυντικών περιποίησης, είτε λόγω ορμονικών διαταραχών, τα κορίτσια χρειάζονται επειγόντως την αποτρίχωσή τους.

Στην υπερσύγχρονη κλινική Cosmetic Derma Medicine, ενημερωθήκαμε ότι η καλύτερη μέθοδος απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με μόνιμα αποτελέσματα είναι η laser αποτρίχωση με αλεξανδρίτη. Το ξυράφι και το κερί προκαλούν συχνά ερεθισμούς, θυλακίτιδα, αύξηση της τριχοφυΐας, επιδείνωση ευρυαγγειών, χαλάρωση δέρματος ενώ οι αποτριχωτικές κρέμες προκαλούν δερματίτιδες και δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Το παλμικό φως ή IPL ή φωτόλυση κακώς αναφέρεται από μερικούς παραπλανητικά ως «laser αποτρίχωση», καθώς καμία σχέση δεν έχει με την ιατρική εφαρμογή και το αποτέλεσμα της πραγματικής laser αποτρίχωσης.

Απαιτούνται πάνω από 20-30 συνεδρίες φωτόλυσης για να παρατηρηθεί κάποιο αποτέλεσμα!

Η laser αποτρίχωση είναι η μόνη ιατρική μέθοδος που απαιτεί ειδική εκπαίδευση και άδεια ιατρού για να λειτουργήσει.

Θεραπεία Ανάπλασης, Βαθιάς Ενυδάτωσης και Αναζωογόνησης Total Plasma Lift

Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο, το πλύσιμο με θαλασσινό νερό και οι ιδιαίτερες συνθήκες υγιεινής έχουν προκαλέσει στα κορίτσια του Survivor θαμπή και κουρασμένη όψη, γι’ αυτό και μια θεραπεία ανάπλασης και αναδόμησης προσώπου κρίνεται απαραίτητη.

Η καλύτερη θεραπεία για σφριγηλό, αναζωογονοποιημένο και λαμπερό δέρμα είναι η Total Plasma Lift που πραγματοποιείται αποκλειστικά στις κλινικές της Cosmetic Derma Medicine. Πρόκειται για το συνδυασμό του Fractional Laser και της αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP, μια διαδικασία απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη με άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Ουσιαστικά, ο συνδυασμός των δυο θεραπειών ενεργοποιεί την έκκριση κολλαγόνου και ελαστίνης επιτυγχάνοντας μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

 

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562