PUBLI

“This is me” : Το νέο motto για τη λύση στην ακμή που φέρνει η ανανεωμένη σειρά Helenvita ACNormal®

Η θετική σκέψη και η αυτοπεποίθηση έχουν τη δύναμη να σου αλλάξουν τη ζωή!

Πόσες φορές όμως, ένα σπυράκι ή ένα πρόβλημα της επιδερμίδας σου, σε «έριξε» και επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία σου; Πόσες φορές θυμάσαι τον εαυτό σου να απογοητεύεται με την εμφάνιση ήπιας ή σοβαρότερης ακμής; Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις δραστικά την ακμή και να φωνάξεις… “This Is Me”! Η ανανεωμένη ολοκληρωμένη σειρά Helenvita ACNormal®, με άμεσα αποδεδειγμένα αποτελέσματα, είναι η λύση που αναζητάς!

“This Is Me”

Με το νέο motto “This Is Me”, η Helenvita ACNormal® έρχεται να σου υπενθυμίσει ότι η ομορφιά και η λάμψη πηγάζουν από την αυτοπεποίθηση, που κρύβεις μέσα σου. Φώναξε δυνατά “This Is Me” με αυτοπεποίθηση και αποκάλυψε το αληθινό σου πρόσωπο και εαυτό. Σύμμαχός σου είναι η ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή σειρά Helenvita ACNormal®, η οποία ανανεωμένη σήμερα, με νέα προϊόντα και εμφάνιση, προσφέρει μία ακόμα πιο αποτελεσματική λύση στην ακμή, που θα σε κάνει να πεις… αντίο σε σπυράκια, μαύρα στίγματα και κοκκινίλες! 

Ενισχυμένη δράση κατά της ακμής

Η επίμονη ακμή της επιδερμίδας είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς από εμάς. Το πρόβλημα εμφανίζεται πιο έντονα στην εφηβεία, ωστόσο ένα μεγάλο ποσοστό ενηλίκων θα εμφανίσει ακμή σε κάποιο σημείο της ζωής του.

Με σύμμαχο τόσο τη φύση όσο και την επιστήμη, η Helenvita  έρχεται να δώσει τη λύση με την ολοκληρωμένη, πρωτοποριακή σειρά Helenvita ACNormal®, που αντιμετωπίζει την ακμή απαλά και αποτελεσματικά χωρίς να ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα, προσφέροντας ορατά αποτελέσματα σε 4 μόλις εβδομάδες εφαρμογής. Η αποδεδειγμένη δράση των βασικών συστατικών της σειράς, αποτελεί την γραμμή άμυνας του δέρματος και μας χαρίζει την καθαρή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα που αναζητάμε. Μία επιδερμίδα που δεν χρειάζεται «φίλτρα» για να λάμψει.

Η σειρά Helenvita ACNormal® ενισχύεται με τρία νέα προϊόντα:

1. Helenvita ACNormal Peeling Gel: Gel απολέπισης για τις ανάγκες της λιπαρής με τάση προς ακμή επιδερμίδας, που συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων με αποτέλεσμα την ανανέωση της επιδερμίδας.

2. Helenvita ACNormal Hydra Boost Cream: Ενυδατική κρέμα προσώπου και λαιμού χωρίς σαλικυλικό οξύ, που ενισχύει τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες της επιδερμίδας και προσφέρει εμπλουτισμένη ελαστικότητα και περιποίηση στη ταλαιπωρημένη από τις θεραπείες κατά της ακμής, επιδερμίδα.

3. Helenvita ACNormal Tinted Cream: Κρέμα προσώπου SPF15, με UV φίλτρα για μεσαία αντηλιακή προστασία και χρώμα για την κάλυψη των ατελειών.

Φυσικά καινοτόμα συστατικά στην Helenvita ACNormal®

Χάρη στο καινοτόμο συστατικό Phycosaccharide® AC, το οποίο προέρχεται από τα καφέ φύκια Laminaria Digitata, τα προϊόντα της σειράς Helenvita ACNormal®, συμβάλλουν αποτελεσματικά στη ρύθμιση του σμήγματος, στην κερατόλυση, ενώ ταυτόχρονα αναστέλλουν την ανάπτυξη των βακτηριδίων που προκαλούν την ενοχλητική ακμή.

Η ολοκληρωμένη σειρά Helenvita ACNormal® δίνει τη λύση για την ακμή

Τα βήματα για τη σωστή περιποίηση του προσώπου περιλαμβάνουν τον συστηματικό καθαρισμό και την επαρκή ενυδάτωση. Η ολοκληρωμένη σειρά Helenvita ACNormal® έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα της ακμής, ενώ απαντάει σε κάθε διαφορετική ανάγκη και τύπο δέρματος. 

Το Helenvita ACNormal® Cleansing Gel είναι ένα απαλό, αφρίζον καθαριστικό σε υγρή μορφή που καλύπτει τις ανάγκες της λιπαρής, με τάση προς ακμή επιδερμίδας. Με ήπια συστατικά που δρουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας, το Cleansing Gel καθαρίζει σε βάθος αφαιρώντας τους  ρύπους και απομακρύνει το σμήγμα χωρίς να λιπαίνει την επιδερμίδα.

Το Helenvita ACNormal® Cleansing Mouse, είναι ιδανικό για περιπτώσεις αφυδατωμένης από τις συνεχείς φαρμακευτικές αγωγές επιδερμίδας. Ο βελούδινος αφρός του σε συνδυασμό με το φυσικό συστατικό Phycosaccharide® καθαρίζει σε βάθος τη λιπαρή επιδερμίδα αφαιρώντας σμήγμα και πόρους, ενώ παράλληλα αποκαθιστά τον διαταραγμένο προστατευτικό μανδύα της επιδερμίδας. Η βιταμίνη Ε, το aloe vera gel και το sodium PCA ενυδατώνουν την επιδερμίδα και αναπληρώνουν τα λιπίδια του διαταραγμένου επιδερμικού φραγμού, με αποτέλεσμα την αποκατάσταση της αίσθησης άνεσης στο δέρμα.  Σύμφωνα με κλινική μελέτη*, άτομα  ηλικίας 18+ με λιπαρή επιδερμίδα με τάση ακμής, που χρησιμοποιήσαν το Helenvita ACNormal® Cleansing Mouse για 4 εβδομάδες, 2 φορές την ημέρα, παρατήρησαν αύξηση κατά 7% στην ενυδάτωση της επιδερμίδας τους.

Στην ανάγκη για ακόμα πιο βαθύ καθαρισμό απαντά το νέο Helenvita ACNormal Peeling Gel. Πρόκειται για Gel απολέπισης για τις ανάγκες της λιπαρής με τάση προς ακμή επιδερμίδας, που περιέχει mandelic acid (AHA) και το νεότερης γενιάς glukono-delta-lactone (PHA), τα οποία συμβάλλουν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων με αποτέλεσμα την ανανέωση της επιδερμίδας, χωρίς να επηρεάζει τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Εμπλουτισμένο με sodium hyaluronate, που περιορίζει τα σημάδια και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα, βελτιώνοντας σημαντικά την υφή της. Είναι κατάλληλο και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική με τον καθαρισμό της επιδερμίδας με τάση ακμής. Η Helenvita απαντάει σε αυτή την ανάγκη, διευρύνοντας τη σειρά ενυδάτωσης για λιπαρές, με τάση προς ακμή επιδερμίδες.

Μία νέα ενυδατική κρέμα προσώπου και λαιμού, χωρίς σαλικυλικό οξύ, έρχεται να προστεθεί στα προϊόντα, που χαρίζουν ενυδάτωση. Η Helenvita ACNormal® Hydra Boost Cream είναι η νέα κρέμα προσώπου απαλής και ελαφριάς υφής, με ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες. Είναι ιδανική για συνδυαστική χρήση με αγωγές κατά της ακμής, που προκαλούν έντονη ξηρότητα και δερματικούς ερεθισμούς. Η νέα κρέμα είναι εμπλουτισμένη με ένα βιοτεχνολογικό προϊόν που συνδυάζει ολιγοσακχαρίτες με αμινοξέα και ιχνοστοιχεία από θαλασσινό νερό. Οι ολιγοσακχαρίτες δημιουργούν ένα φιλμ ενυδάτωσης και μείωσης της διαδερμικής απώλειας υγρασίας, ενώ τα αμινοξέα και τα ιχνοστοιχεία ενισχύουν τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες της επιδερμίδας. Παράλληλα, τα Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα βελτιώνουν και αναδομούν το στρώμα λιπιδίων της επιδερμίδας και προσφέρουν απαλότητα. Το υαλουρονικό οξύ και η προβιταμίνη Β5 προσδίδουν επιπλέον ελαστικότητα και περιποίηση στην ταλαιπωρημένη από τις θεραπείες κατά της ακμής, επιδερμίδα.

Επιπρόσθετα, στη διάθεσή μας υπάρχει πλέον και η Helenvita ACNormal® Tinted Cream, μία κρέμα προσώπου SPF15, με UV φίλτρα για μεσαία αντηλιακή προστασία και χρώμα για την κάλυψη των ατελειών της επιδερμίδας. Πρόκειται για μία κρέμα ημέρας με βελούδινη υφή, που ενυδατώνει ενώ ταυτόχρονα παρέχει κάλυψη στις ατέλειες της λιπαρής με τάση προς ακμή επιδερμίδας. Περιέχει σαλικυλικό οξύ, καθώς και το φυσικής προέλευσης ενεργό συστατικό Phycosaccharide, που δρουν κατά των ατελειών, ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζουν τη λιπαρότητα και καταπραΰνουν την ερεθισμένη με κοκκινίλες επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα είναι να χαρίζει άμεσα ομοιόμορφη και ματ όψη.

Βασικό προϊόν της σειράς παραμένει το Helenvita ACNormal® Rebalancing Emulsion. Με υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει εντατικά, αλλαντοΐνη, πανθενόλη και aloe vera gel, η ενυδατική αυτή κρέμα καταπραΰνει κι ανακουφίζει από ερεθισμούς, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή. Το συστατικό Phycosaccharide® αποδεδειγμένα ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος κι επανορθώνει, ενώ το σαλικυλικό οξύ που περιέχει ενισχύει την αντιβακτηριδιακή και κερατολυτική δράση. Τα αποτελέσματα σχετικής κλινικής μελέτης* έδειξαν ότι, μετά τη χρήση του προϊόντος, για διάστημα 4 εβδομάδων και συχνότητα εφαρμογής 2 φορές την ημέρα, παρουσιάστηκε βελτίωση κατά 40% στα κόκκινα σημάδια, μείωση κατά 26% στην παρουσία σμήγματος και αύξηση κατά 9,4% στην ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Η μάσκα Purifying Facial Mask της Helenvita ACNormal® με σύμπλεγμα σαλικυλικού οξέος, αιθέριου ελαίου Manuka και εκχύλισμα ιτιάς, είναι ιδανική για βαθύ καθαρισμό ενώ η αντιβακτηριακή δράση του βοηθά στη διάνοιξη των φραγμένων πόρων. Ταυτόχρονα, το μείγμα πράσινης, λευκής αργίλου και πούδρας ρυζιού απορροφά το σμήγμα και τις τοξίνες αφήνοντας το δέρμα καθαρό και αναζωογονημένο.

Για εστιασμένη και γρήγορη δράση ενάντια στις ατέλειες το gel τοπικής εφαρμογής Helenvita ACNormal®  Urgent Correction Gel δίνει άμεση λύση για τα προβληματικά σημεία χαρίζοντας άμεσα αποτελέσματα.

Δώσε λύση στην ακμή, ανέκτησε την αυτοπεποίθησή σου και φωνάξε δυνατά “This Is Me”. Η ολοκληρωμένη σειρά Helenvita ACNormal®, με φυσικά συστατικά και χωρίς Parabens χαρίζει στην επιδερμίδα ό,τι ακριβώς χρειάζεται: βαθύ καθαρισμό, φροντίδα, ενυδάτωση και λάμψη με αποδεδειγμένα αποτέλεσματα.

Τα προϊόντα Helenvita διατίθενται από την ελληνική φαρμακευτική εταιρία PHARMEX, με εξειδίκευση στο χώρο των δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων, και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

* Πηγή: Facoderm (πιστοποιημένο ιδιωτικό εργαστηριακό κέντρο διεθνούς φήμης που εφαρμόζει τα αυστηρότερα πρότυπα στις εργαστηριακές και κλινικές μελέτες που διεξάγει.)