PUBLI

“The Coca-Cola Expert”: Ο μεγάλος τελικός

Ο μεγάλος διαγωνισμός «The Coca-Cola Expert» κορυφώθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια ενός εντυπωσιακού event στο Balthazar bar-restaurant, με τους 10 bartenders φιναλίστ, που έφτασαν στον τελικό, να αναμετρούνται για τον τίτλο του Expert στις κατηγορίες cocktails και mocktails (συνταγές χωρίς αλκοόλ).

Μοναδικοί συνδυασμοί με βασικό συστατικό την Coca-Cola, δυνατή μουσική, αγωνία, εκπλήξεις και αμέτρητες στιγμές απόλαυσης, ήταν μερικά μόνο από τα στοιχεία που απογείωσαν τη βραδιά και ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους!

Μέσω του διαγωνισμού «The Coca-Cola Expert», ενός διαγωνισμού που ήρθε για να γίνει θεσμός ανάμεσα στους bartenders σε όλη την Ελλάδα, η Coca-Cola επιθυμεί να προβάλλει και να στηρίξει τη δημιουργικότητα όλων εκείνων που δε σταματούν στιγμή να αναζητούν τρόπους για να προσφέρουν τις καλύτερες επιλογές δροσιάς και απόλαυσης, με κύριο συστατικό την Coca-Cola. Όπως ακριβώς κάνει και η αγαπημένη μας Coca-Cola, όλα αυτά τα χρόνια!

 

Εδώ και πάνω από δύο μήνες, bartenders από κάθε γωνιά της χώρας, από τη Θράκη μέχρι την Πελοπόννησο και από τη Μακεδονία μέχρι την Κρήτη, έστειλαν τις δικές τους συνταγές, στην ειδική πλατφόρμα που είχε δημιουργηθεί για το διαγωνισμό, www.thecoca-colaexpert.gr, με στόχο να κερδίσουν μια θέση στο μεγάλο τελικό. Η μεγάλη στιγμή έφτασε και νικητές αναδείχθηκαν o Βασίλης Σγουρομάλλης στην κατηγορία Coca-Cola Cocktail, και ο Αντώνης Τσακίρης στην κατηγορία Coke&Roll Mocktail. Oι δύο μεγάλοι νικητές θα ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια στην Άτλαντα, όπου θα απολαύσουν μία VIP ξενάγηση στο World of Coca-Cola, το εντυπωσιακό Μουσείο που αφηγείται την ιστορία της μάρκας.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και η μάχη κρίθηκε στη λεπτομέρεια.  Κοινό συστατικό όλων των συνταγών; – Η αγαπημένη μας Coca-Cola, οποιαδήποτε Coca-Cola, με ή χωρίς θερμίδες, με ή χωρίς καφεΐνη, ιδανικό mixer για κάθε συνδυασμό και κάθε προτίμηση!