PUBLI

Τα πιο όμορφα πασχαλινά δώρα για όλους έως -70% πιο φθηνά στο εκπτωτικό χωρίο McARTHURGLEN!

Και για να γίνουν ακόμα πιο ευχάριστες οι διαδρομές σας, με κάθε αγορά αξίας 30 ευρώ από τα συνεργαζόμενα καταστήματα, κερδίζετε κουπόνια για ελεύθερες διελεύσεις από την Αττική Οδό. Το έξυπνο shopping συνεχίζεται και την Κυριακή 21 Απριλίου, αφού τα καταστήματα του εκπτωτικού χωριού θα παραμείνουν ανοιχτά 11:00-20:00.

Kαι οι εκπλήξεις συνεχίζονται, το Museum of Illusions Athens, ο πιο καινοτόμος χώρος στον τομέα της βιωματικής ψυχαγωγίας στην Αθήνα, φέτος το Πάσχα έρχεται με ένα μοναδικό pop up στο εκπτωτικό χωριό και περιμένει μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό show γεμάτο ψευδαισθήσεις. Τι θα λέγατε για μια στροφή 180 μοιρών; Έχετε αναρωτηθεί πώς θα είναι το κεφάλι σας σε… δίσκο; Πώς θα φαίνεστε αν ανταλλάξετε… πρόσωπο με τον φίλο σας; Αυτές είναι μερικές μόνο από τις μοναδικές εμπειρίες που θα ζήσετε στο μοναδικό installation, που θα είναι διαθέσιμο από τις 12 Aπριλίου έως και τις 11 Μαΐου στην κεντρική πλατεία του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen.

Το Παιδικό Εργαστήρι, με την ομάδα του MyPlayce, «βάζει τα πασχαλινά του» και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να δημιουργήσουν πασχαλινές ζωγραφιές και πήλινες δημιουργίες και τα πιο χαριτωμένα πασχαλινά αυτάκια! Η αγαπημένη δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων, τους περιμένει κάθε Σάββατο αλλά και την Κυριακή 21/4 και φυσικά όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα στον 1ο όροφο του εκπτωτικού χωριού.

Στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen το πασχαλινό shopping γίνεται διασκέδαση για όλους! Απολαύστε τη βόλτα σας και μην παραλείψετε να κάνετε ένα χαλαρωτικό διάλειμμα με όλη την οικογένεια σ’ ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ του κέντρου.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens. Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking.