PUBLI

Τα Marks & Spencer υποδέχονται τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 με νέα συλλογή

Η πλούσια παλέτα χρωμάτων, ο μοντέρνος σχεδιασμός και οι προσεγμένες γραμμές δένουν αρμονικά μεταξύ τους και δημιουργούν ιδανικούς συνδυασμούς, αντανακλώντας τον τρόπο που η σύγχρονη γυναίκα φτιάχνει την γκαρνταρόμπα της.

Από τη συλλογή εσωρούχων μέχρι τα πανωφόρια, τα κλασικά κομμάτια επαναπροσδιορίζονται, μέσα από σύγχρονο σχεδιασμό και παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες. Απαλά και αέρινα υφάσματα συνδυάζονται προσεγμένα σε layers, αφήνοντας την απλότητα να κερδίσει τις εντυπώσεις. Το denim αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή της σεζόν, καθώς το συναντάμε σε wide leg και skinny παντελόνια, midi φορέματα και πουκάμισα με Western αναφορές.

Η καλοκαιρινή διάθεση ενισχύεται, μέσα από μια παλέτα με “πικάντικες” και γήινες αποχρώσεις. Παράλληλα, η άνετη σιλουέτα αναδεικνύεται  μέσα από προσεγμένο tailoring και ιδιαίτερα υφάσματα, όπως το λινό και το μετάξι, που προσδίδουν αυτοπεποίθηση και αίσθηση πολυτέλειας.

Ακολουθώντας την ίδια αισθητική, η γυναικεία σιλουέτα αποθεώνεται μέσα από ζεστές αποχρώσεις, όπως αυτές του λιλά και της ώχρας, που χαρακτηρίζουν και τη συλλογή εσωρούχων. Στη συλλογή Holiday, τα μαγιό με έντονα μοτίβα συναντούν τις θηλυκές γραμμές και σε συνδυασμό με τα statement αξεσουάρ, δημιουργούν άκρως εντυπωσιακές καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Το λευκό φόρεμα γίνεται ο απόλυτος καμβάς, ενώνοντας την Άνοιξη με το Καλοκαίρι, μέσα από άνετα looks που τονίζουν τη θηλυκότητα μέσα από μια φρέσκια ματιά.

Αποτυπώνοντας μια χαλαρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση προσέγγιση του στυλ, η νέα συλλογή Marks & Spencer για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019, δίνει έμφαση στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα των υφασμάτων, με γνώμονα τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και επιθυμίες της σύγχρονης γυναίκας.

Ακολουθήστε τα Marks & Spencer σε Facebook και Instagram.