PUBLI

Τα FITNESS® χορηγοί ενέργειας ακόμα μια φορά στο Greece Race for the Cure

H αλλαγή συμπεριφοράς γύρω από την αυτοεξέταση είναι ομαδική «δουλειά» και τα δημητριακά και οι μπάρες FITNESS® της Nestlé το γνωρίζουν καλά! Γι’ αυτό το λόγο επιστράτευσαν όλη τους την… ενέργεια και με το hashtag #KeepYourLovegoing  προσπάθησαν να κινητοποιήσουν γυναίκες κάθε ηλικίας και να πολλαπλασιάσουν τις εξετάσεις μαστού που γίνονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα.

Και τα κατάφεραν! Πώς; Θυμίζοντας σε όλες τις Ελληνίδες πόσο σημαντικό είναι όχι απλά να προστατεύουν την υγεία τους, αλλά και να φροντίζουν η μία την άλλη με το να υπενθυμίζουν και την αυτοεξέταση αλλά και τον απαραίτητο ετήσιο προληπτικό έλεγχο μαστού.

 

Η αγάπη για ζωή, μαζί με μια ισορροπημένη διατροφή, είναι αυτό που μας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να προχωράμε μπροστά και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, κάθε μέρα!  Ένας λόγος παραπάνω για τα FITNESS® να δώσουν το παρών για ακόμη μια χρονιά στη μεγαλύτερη γιορτή για τη ζωή, το 9ο Greece Race for the Cure®, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου. Χιλιάδες δρομείς κατέκλυσαν το Ζάππειο κι έτρεξαν για να διαδώσουν όσο πιο μακριά γίνεται το μήνυμα της πρόληψης και της αυτοεξέτασης!

 

Η Μαίρη Συνατσάκη, ως πραγματική πρέσβειρα ενός ισορροπημένου και θετικού τρόπου ζωής, βρέθηκε στο περίπτερο των FITNESS® για να δώσει την απαραίτητη δόση ενέργειας κι έμπνευσης, ενώ η Μάντυ Περσάκη έδωσε tips προπονώντας όσους βρέθηκαν εκεί για να τρέξουν «για καλό» παρέα με τις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής τους – φίλες, αδερφές, μητέρες.

Αν κάτι μας έμαθαν φέτος τα FITNESS® είναι ότι η γυναικεία δύναμη είναι ίσως η μεγαλύτερη κινητήριος δύναμη που υπάρχει εκεί έξω και μπορεί να σώσει ακόμα και ζωές!

Αλήθεια, εσύ πότε επισκέφθηκες το γιατρό σου τελευταία φορά;