PUBLI

Superdry FW ’17: Όταν οι λεπτομέρειες απογειώνουν το στιλ

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στη νέα δυναμική συλλογή της Superdry για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017. Kεντημένες στάμπες και υπέροχα prints συνθέτουν μία μείξη πολλών και διαφορετικών στιλ σε μια ανανεωμένη και δροσερή σειρά: Εδώ, τα δανεισμένα από τη φύση ντεσέν συναντούν το neo-punk  και τα υφάσματα της παραλλαγής εναλλάσσονται με αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα και με γράμματα που κοσμούν τα κολεγιακά ρούχα. Με λίγα λόγια, η Superdry μάς προτείνει φέτος ένα εντελώς ανανεωμένο urban λουκ με σαφείς όμως αναφορές στο sporty retro.

Και βέβαια το γνωστό brand ποντάρει και πάλι στο μεγάλο του ατού: τα πανωφόρια. Αυτή τη φορά όμως συναντά κανείς στη συλλογή νέες γραμμές και χρώματα καθώς και πολλές αναπάντεχες λεπτομέρειες. Το Rookie Jacket, το γνωστό και αναγνωρίσιμο πλέον παρκά της Superdry, ανανεώνεται με έξτρα επιλογές όπως  πρακτικές τσέπες, έντονες military αναφορές, φερμουάρ και τρουκς, ενώ το denim της συλλογής κινείται σε πιο rock& roll ρυθμούς αλλά και σε σούπερ skinny γραμμές. 

Την ίδια στιγμή, η ανδρική συλλογή δανείζεται στοιχεία από τα βρετανικά graphics των 90ς αλλά και από το ski style που συναντούσε κανείς στα σαλέ στη δεκαετία του 70. Στη γυναικεία συλλογή πρωταγωνιστούν τα τοπ και τα φορέματα, ενώ το έντονο κόκκινο εναλλάσσεται με το κομψό γκρι και το navy blue δημιουργώντας ένα χαλαρό και άνετο French girl λουκ. Οι στάμπες στα φούτερ με έντονες επιρροές από τα comics και τα θηλυκά crop top που αφήνουν ελεύθερους τους ώμους, δίνουν τη δική τους vintage πινελιά στη συλλογή. Τέλος, το urban sport style που είναι μία από τις πιο τελευταίες τάσεις στη μόδα, αναμορφώνεται ριζικά με σούπερ διαφάνειες, ρίγες και prints που θυμίζουν ολογράμματα.