PUBLI

Στα βαθιά νερά του έρωτα, με το γνωστό ψυχίατρο Δημήτρη Καραγιάννη στο APIVITA experience store

Ο γνωστός ψυχίατρος και συγγραφέας Δημήτρης Καραγιάννης έρχεται το Σάββατο 11.02 στις 12:00 στο APIVITA EXPERIENCE STORE- Σόλωνος 6* για να συζητήσουμε όλα όσα μας απασχολούν και τελικά καθορίζουν τη ζωή μας. 

Είναι η αγάπη και ο έρωτας βασικά συστατικά της ζωής μας; Γιατί ανησυχούμε για το αν μας αγαπούν πραγματικά; Χρειαζόμαστε το άλλο μας μισό ή το άλλο μας ολόκληρο; Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς έρωτα;

Ο Δημήτρης Καραγιάννης είναι Υπαρξιακός Συστημικός Ψυχοθεραπευτής ζευγαριών, ομάδας και οικογένειας και επόπτης ψυχοθεραπευτών. Είναι Επ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Frederick της Λευκωσίας Κύπρου με γνωστικό αντικείμενο τη Θεραπεία Οικογένειας και Διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Αλεξανδρούπολης, είναι ο επιστημονικός διευθυντής του Ψυχοθεραπευτικού και Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου «ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ», στο οποίο εκπαιδεύονται ειδικοί της ψυχικής υγείας στη Ψυχοθεραπεία.

Είναι επίσης συγγραφέας των σημαντικών ψυχολογικών δοκιμίων: «Ρωγμές και Αγγίγματα», «Η αδικία που πληγώνει», «Έρωτας ή τίποτα» και στα πλαίσια της διδακτορικής διατριβής το «Σχολική άρνηση: Μελέτη των δυναμικών του παιδιού και της οικογένειάς του».

*Είσοδος ελεύθερη-απαραίτητη η κράτηση θέσης στο : 210- 3640560