PUBLI

Shiseido Eye Collection με τη συμμετοχή του Nicolas Ouchenir

Πάντα πιστή στην Ιαπωνική κληρονομιά της, η Shiseido σχεδίασε μια συλλογή που επανασυστήνει τους Ιαπωνικούς κώδικες με μοντέρνο τρόπο. Εμπνευσμένα από την καλλιγραφία, τα Inkstroke Eyeliners αποτίουν φόρο τιμής σε αυτή την παραδοσιακή τέχνη, με εξαιρετικά ακριβή εργαλεία που απελευθερώνουν την καλλιτεχνική δημιουργικότητα. Με τις έξι φανταστικές αποχρώσεις τους και την αιθέρια υφή τους χαρίζουν ένα διάφανο και φωτεινό τελείωμα. Τα Paperlights Cream Eye Color θυμίζουν το χαρτί washi, που χρησιμοποιείται στην Ιαπωνία για τη δημιουργία φαναριών. Για να τονίσει τα μάτια – «τον καθρέφτη της ψυχής» - η νέα Full-Lash Multi-Dimension Mascara διαθέτει ένα βουρτσάκι που περιστρέφεται 30°, χαρίζοντας πιο γεμάτες, πιο πυκνές και με τέλεια καμπύλη βλεφαρίδες. Ο Ιαπωνικός Οίκος εξυψώνει την ομορφιά στο επίπεδο μιας νέας μορφής τέχνης.

Nicolas Ouchenir: μία σύγχρονη προσέγγιση

Για το ξεχωριστό αυτό λανσάρισμα, η Shiseido προσκάλεσε τον καλλιγράφο Nicolas Ouchenir για να δημιουργήσει έξι εικαστικά ομορφιάς. Τα μόνα του εργαλεία ήταν τα eyeliners και τα πινέλα, που χρησιμοποιήθηκαν με Ιαπωνικό στυλ ανατρέχοντας στην ταυτότητα της χώρας προέλευσης του Οίκου. Τα μαγευτικά, γραφικά, στροβιλιστικά σχέδιά του εφαρμόστηκαν στα πρόσωπα των μοντέλων Gabi de Vitry και Alice Aufray, τονίζοντας την ομορφιά τους με την πολύτιμη βοήθεια της makeup artist Natsuki Oneyama. Μέσα από τη νέα ματιά του Nicolas, η ιστορική αυτή τέχνη μετατρέπει το μακιγιάζ σε μια νέα μορφή έκφρασης.

 

Colette, ένα εκλεκτό σπίτι

Στις 4 Ιουλίου, οι μοναδικές αυτές δημιουργίες ομορφιάς εκτέθηκαν στη διάσημη μπουτίκ Colette στο κέντρο του Παρισιού, έτσι όπως τις απαθανάτισε ο φακός των Antoine και Charlie. Tο πρωτοποριακό αυτό concept store, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για την αποκάλυψη της νέας συλλογής Eye Collection. Για να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός, ο Οίκος παρουσίασε αποκλειστικά δύο νέα Paperlights Eye Cream Color από τη νέα συλλογή μακιγιάζ.