PUBLI

Safe Ride Home: Οι καλύτερες στιγμές είναι αυτές που θυμάσαι

Υπεύθυνη κατανάλωση σημαίνει υπεύθυνη στάση ζωής απέναντι στον εαυτό σου και στους γύρω σου. Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, το Jack Daniel’s πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ενέργεια “Safe Ride Home”, με την πολύτιμη υποστήριξη του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ.

Στο πλαίσιο της ενέργειας, η οποία θα πραγματοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, η ομάδα Jack Daniel’s θα βρεθεί σε bar και κεντρικά σημεία της πόλης, με στόχο να ενημερώσει το κοινό σχετικά με την υπεύθυνη κατανάλωση και να θυμίσει σε όλους μας κάτι πολύ σημαντικό: ότι πρέπει να καταναλώνουμε αλκοόλ υπεύθυνα για να επιστρέφουμε πάντα ασφαλής στο σπίτι, μετά από κάθε έξοδο.

Η ενημέρωση του κοινού θα γίνεται μέσω ενός quiz με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, στο οποίο οι καταναλωτές θα καλούνται να «τεστάρουν» τις γνώσεις τους σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσουν το αναμνηστικό βραχιόλι με το κεντρικό μήνυμα της ενέργειας «οι καλύτερες στιγμές είναι αυτές που θυμάσαι».  

Η ομάδα Jack Daniel’s θα ενημερώνει επίσης τους καταναλωτές με πληροφορίες και tips υπεύθυνης κατανάλωσης, προσφέροντας παράλληλα και ατομικά μπουκάλια με Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τονίσει πόσο σημαντική είναι η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού όταν καταναλώνουμε αλκοόλ.

Σύμφωνα με έγκυρες έρευνες, ακόμα και μια μικρή ποσότητα αλκοόλ μπορεί να αποδυναμώσει τα αντανακλαστικά μας, γεγονός που επιβεβαιώνει πως όταν οδηγούμε, δε πρέπει να καταναλώνουμε καθόλου αλκοόλ.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής ευαισθητοποίησης, η Brown-Forman με το Jack Daniel’s, πραγματοποιούν σε παγκόσμιο επίπεδο δημιουργικές ενέργειες που στόχο έχουν να ενημερώσουν το καταναλωτικό κοινό για την επικινδυνότητα της κατανάλωσης αλκοόλ χωρίς μέτρο και να προβάλουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι οδηγοί να παραμείνουν ασφαλείς στο δρόμο.

Η ενέργεια “Safe Ride Home” θα διαρκέσει ένα μήνα, ξεκινώντας στις 3 Φεβρουαρίου, με την ομάδα Jack Daniel’s να βρίσκεται κάθε Παρασκευή & Σάββατο σε ένα διαφορετικό μέρος της πόλης. Ορισμένα από τα σημεία που θα επισκεφθεί είναι μεταξύ άλλων το κέντρο της Αθήνας, η Γλυφάδα, το Χαλάνδρι και η Κηφισιά.