PUBLI

Round Midnight: Με τον Ιλάν στο Ραδιόφωνο 24/7

Γύρω στα μεσάνυχτα και για δύο ώρες ο Ιλάν, θ’ αναζητά τη συνάφεια ανάμεσα σε μουσικά είδη εκ πρώτης όψεως ασύμβατα. Μουσική, παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, συναυλίες, πρώτες κυκλοφορίες η πρώτη ύλη για την εκπομπή του.

Ο Ιλάν γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο ΕΜΠ. Ασχολήθηκε από νωρίς με τη μουσική σαν διοργανωτής των περιοδειών καλλιτεχνών και πολυθεματικών μουσικών φεστιβάλ. Από τα μέσα της δεκαετίας του ‘80 παρουσίασε εκπομπές μουσικής Jazz στο «πειρατικό» Star Radio και στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και διευθυντής προγράμματος του Jazz Fm102.4 μαζί με τον αείμνηστο Κώστα Γιαννουλόπουλο.

Τον Ιανουάριο του 1999 παρουσίασε στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ την ζωντανή εκπομπή «Jazz Club του Τρίτου» η οποία μεταδόθηκε και τηλεοπτικά. Την ίδια όμως χρονιά, μπήκε στις νυχτερινές «Μουσικές Κοινότητες του Τρίτου». Το 2003 πια, «Όλα τα Πρωινά του Τρίτου» ξεκινούσαν από τον απαραίτητο «πρώτο Mozart της ημέρας» κι έφταναν μέχρι την Billie Holiday και τον John Coltrane.

Από τις 4 Σεπτεμβρίου Round midnight, Δευτέρα με Παρασκευή, συντονιστείτε στους 88,6 και περιηγηθείτε στις μουσικές κοινότητες με τον Ιλάν στο ραδιόφωνο 24/7.

Έρευνα, συγγραφή κειμένων, μουσική επιμέλεια: Λουίζα Σολομών-Πάντα.

Ειδικός σύμβουλος : Ιλάν Σολομών.

Δευτέρα – Παρασκευή στις 12 τα μεσάνυχτα