PUBLI

Ραντεβού στο Rock in Athens, ραντεβού στα GR80s

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, έλα στην έκθεση «GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη» και δες το Rock in Athens να ζωντανεύει μπροστά σου μέσα από τα Playmobil του Nτένη Βαγγόπουλου!

Μετά την πολυσυζητημένη αναπαράσταση του περίφημου «νεύματος» του Ανδρέα Παπανδρέου στη Δήμητρα Λιάνη στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, ο Ντένης Βαγγόπουλος επιστρέφει με μια ακόμη αναπαράσταση μιας αξέχαστης στιγμής του ’80! Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, από τις 11 το πρωί, ο Ντένης Βαγγόπουλος θα βρίσκεται στο περίπτερο Νεανικές Κουλτούρες (αίθουσα Δ7) μαζί με περισσότερες από 3000 φιγούρες Playmobil, για να αναπαραστήσει το μεγαλύτερο ροκ φεστιβάλ που έγινε στα ελληνικά 80s.

Ο Ντένης Βαγγόπουλος (ή αλλιώς Grecobil) είναι ο μεγαλύτερος συλλέκτης Playmobil στην Ελλάδα και τον κόσμο, έχοντας στην κατοχή του περισσότερα από δέκα χιλιάδες κομμάτια.

Το φεστιβάλ Rock in Athens, διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού για την ανακήρυξη της Αθήνας σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, στις 26 και 27 Ιουλίου 1985, με τη συμμετοχή μερικών από τα γνωστότερα μουσικά συγκροτήματα της δεκαετίας του ’80 όπως οι Clash, οι Stranglers και οι Cure.