PUBLI

Public:#ανυπομονώ να κάνω τη νέα σχολική χρονιά μαγική!

Ανυπομονείς να βρεις την κατάλληλη τσάντα για το παιδί σου, που να έχει και μοντέρνα σχέδια και κατάλληλους χώρους για τα βιβλία και το φαγητό του;

Θέλεις να προμηθευτείς εύκολα και γρήγορα όλα τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά; Στο Public, θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από σχολικές τσάντες, την έξυπνη και πρακτική υπηρεσία School Pack, πακέτα με όλα τα σχολικά βιβλία ανά τάξη, ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα και χιλιάδες άλλα προϊόντα.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι κάθε νέα αρχή, το Public θέλει να είναι δίπλα σου προσφέροντας όλα τα απαραίτητα για το νέο ξεκίνημα και προτείνοντας ιδέες και λύσεις που θα σου «λύσουν» τα χέρια!

Πιο συγκεκριμένα, τo Public και το public.gr έρχονται φέτος με ακόμα μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, στις πιο προσιτές τιμές σε:

Σχολικά βιβλία μεμονωμένα ή σε πακέτο School Pack: ένα πακέτο με όλα τα σχολικά βιβλία ανά τάξη, ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα

Σχολικά βοηθήματα όλων των τάξεων και κατευθύνσεων – μόνον εδώ τα καλύτερα βοηθήματα όλων ανεξαιρέτως των έγκριτων εκδοτών!

Χιλιάδες Βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, κινέζικα) και λεξικά γενικής χρήσης αλλά και ορολογίας

• Περισσότερες από 600 διαφορετικές Σχολικές τσάντες από 15 διαφορετικές επώνυμες μάρκες για όλες τις τάξεις, σε πρωτότυπα και μοντέρνα σχέδια μόνο από 4,99€!

Σχολικές κασετίνες από 1,19€ σε διάφορα σχέδια και σχήματα.

Φαγητοδοχεία και παγούρια με όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών

• Επώνυμα είδη γραφικής ύλης για κάθε τάξη και όλα τα απαραίτητα είδη οργάνωσης γραφείου και αρχειοθέτησης

• Μεγάλη ποικιλία σε τετράδια, μπλοκ και σημειωματάρια, από κλασικά μπλε τετράδια μέχρι απίστευτες αποχρώσεις σε φούξια και λαχανί

• Αποκλειστικότητες σε ειδικές συνεργασίες (πχ Crayola, Cool Bee, Office Log) αλλά και αποκλειστικά σχέδια σε τσάντες και τετράδια!

Laptops, desktops, tablets, usb sticks & εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, αξεσουάρ, εκτυπωτές, αναλώσιμα και άλλα προϊόντα τεχνολογίας.

Αν λοιπόν ανυπομονείς και εσύ να κάνεις τη νέα σχολική χρονιά μαγική, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς ένα από τα 54 καταστήματα Public ή να μπεις στο Public.gr! Εκεί θα ενημερωθείς και για τις πλούσιες προσφορές και δώρα που έχουν ξεκινήσει ήδη και θα συνεχίζονται μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων!

#Ανυπομονείς για σχολικά; Έλα στo Public!