PUBLI

Πανσέληνος Ιουλίου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Η δεύτερη πανσέληνος του καλοκαιριού πλησιάζει και η οικογένεια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου ετοιμάζεται να σας υποδεχθεί για μια ακόμη μαγική βραδιά! Την Παρασκευή 19 Ιουλίου γινόμαστε μια μεγάλη παρέα και ερχόμαστε πιο κοντά στη φύση και το ζωικό βασίλειο!

Οι δραστηριότητες της 19ης Ιουλίου θα ενθουσιάσουν και θα προσφέρουν χρήσιμες και ενδιαφέρουσες γνώσεις σε μικρούς και μεγάλους, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν το καλοκαιρινό φεγγάρι σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη! Αν θέλεις να επισκεφτείς δωρεάν το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στην Πανσέληνο του Ιουλίου ή οποτεδήποτε μπορέσεις μέσα στους επόμενους 3 μήνες, τότε λάβε μέρος στον παρακάτω διαγωνισμό:

 

Η γνώση και η ευαισθητοποίηση γύρω από την άγρια ζωή, τους βιοτόπους και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα ζώα στη φύση έχουν ιδιαίτερη σημασία! Για αυτό, μη χάσετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε αυτό το ταξίδι γνώσεων, την Παρασκευή 19/07, μέσα από το πρόγραμμα διαδραστικών δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια, που σας περιμένει στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου, το Πάρκο θα λειτουργεί κανονικά από τις 9:00 το πρωί, ενώ από τις 17:30 το απόγευμα ξεκινάει το πρόγραμμα δραστηριοτήτων! Από τις 17:30 μέχρι τις 18:00 θα πραγματοποιηθεί Εκπαιδευτική Παρουσίαση Αρπακτικών Πτηνών, όπου θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα σχετικά με τη ζωή τους και τις συνήθειές τους! Στη συνέχεια, από τις 18:00 μέχρι τις 19:30, παίζουμε και δημιουργούμε στο χώρο μπροστά από τα “Πουλιά της Ινδονησίας”, ενώ την ίδια στιγμή όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν ταΐσματα ζώων και να γνωρίσουν από κοντά ρινόκερους, λεμούριους, πιγκουίνους και πολλά ακόμα ζώα! Από τις 19:30 μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν live μουσική στο χώρο των θαλάσσιων θηλαστικών μέχρι τις 20:30, όποτε και ξεκινάει η Εκπαιδευτική Παρουσίαση Δελφινιών! Το ZooCafe θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 22:00, για όσους επιθυμούν να δειπνήσουν και δεν  θέλουν να αποχωριστούν την παρέα του Πάρκου.  

Πανσέληνος στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο   

Παρασκευή 19/07

17:30-18:00

Εκπαιδευτική Παρουσίαση Αρπακτικών Πτηνών

18:00-19:30

Χειροτεχνίες και Παιχνίδια στο χώρο μπροστά από τα “Πουλιά της Ινδονησίας”

18:00-19:30

Ταΐσματα ζώων

18:00 Ρινόκεροι

18:15 Λεμούριοι

18:30 Γιγάντιες Χελώνες & Φίδια

18:45 Πιγκουίνοι

19:00 Καμηλοπαρδάλεις

19:15 Ελέφαντες

19:30-20:30 Live μουσική στο χώρο των θαλάσσιων θηλαστικών

20:30  Εκπαιδευτική Παρουσίαση Δελφινιών

…και φαγητό στο Zoocafe, ανοιχτά μέχρι τις 22:00

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες δεν έχουν επιπλέον κόστος πέρα του  εισιτηρίου εισόδου, ενώ ισχύει κανονικά η δωρεάν είσοδος για τους κατόχους ετήσιας κάρτας.

Σχετικά με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Ανοιχτό κάθε μέρα από τις 9π.μ. έως τη δύση του ηλίου, όλο το χρόνο, το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το μεγαλύτερο Ζωολογικό Πάρκο της Νοτιoανατολικής Ευρώπης, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα μοναδικό ταξίδι στις πέντε ηπείρους, μέσα από τη ζωή των περισσότερων από 2000 ζώων – πρεσβευτών της ανάγκης προστασίας της βιοποικιλότητας – που ζουν στις εγκαταστάσεις του.