PUBLI

Οι «μάγισσες της Σμύρνης» μας σαγηνεύουν στο Παλλάς με λάμψη Swarovski

Πληθώρα καταξιωμένων ηθοποιών απογειώνουν την παράσταση και η Swarvoski δηλώνει και πάλι παρούσα σε μία σημαντική θεατρική παραγωγή.

Η συμμετοχή της Swarovski, λάτρης της τέχνης και των θεατρικών παραγωγών, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια υπερπαραγωγή. Η Swarovski συμμετέχει στη παράσταση παρέχοντας τα κοσμήματα υψηλής αισθητικής, σε όλες τις πρωταγωνίστριες της παράστασης σκιαγραφώντας και αναδεικνύοντας  με περίτεχνο τρόπο την προσωπικότητα τους. Τα κοσμήματα προσδίδουν έξτρα λάμψη και κομψότητα στις εμφανίσεις όλων συνολικά  των πρωταγωνιστριών μεταφέροντας την αρχοντιά και την υψηλή αισθητική της κοινωνίας της Σμύρνης που χαρακτηριζόταν ως η ωραιότερη πόλη του κόσμου.

 

Η μεταφορά μας  στο παρελθόν, στη Σμύρνη πριν από 130 χρόνια είναι  αρκετά ρεαλιστική. Σε όλη την παράσταση με πολύ ατμοσφαιρική διάθεση από τους συντελεστές τα σκηνικά και τα κουστούμια ταξιδεύουν τον θεατή σε μια άλλη εποχή. Τα αρώματα και οι γεύσεις από την Ανατολή δημιουργούν ένα  όμορφο σκηνικό

 

Η λάμψη και η κομψότητα της Swarovski δημιουργεί εμφανίσεις που ξεχωρίζουν στη ζωή της κάθε γυναίκας, και  με έναν υπέρλαμπρο τρόπο στην υπέροχη αυτή παράσταση!