PUBLI

Ο Sfera 102,2 γιορτάζει και ο Φεβρουάριος γίνεται ο μήνας μεγάλων εκπλήξεων

20 χρόνια μαζί! Δυνατές ραδιοφωνικές υπογραφές, φωνές ταυτισμένες με το ραδιόφωνο, παρουσίες δημοφιλείς, καλλιτέχνες, επιτυχίες, αποκλειστικότητες, συνεντεύξεις, μεγάλοι διαγωνισμοί, συναυλίες, events.

Από την 1η Φεβρουαρίου ο αέρας του ραδιοφώνου αλλάζει και θυμίζει στους ακροατές και επιτυχίες του χθες, ενώ ταυτόχρονα φιλοξενεί και τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες που μέσα από τα δικά τους λόγια «ακούγονται»  τα συναισθήματά τους για τον Sfera 102,2!

Αλλά και οι ακροατές αφήνουν τις δικές τους ευχές για τα γενέθλια του Sfera102,2 και  διεκδικούν 20.000 ευρώ σε δώρα που μέσα από κληρώσεις θα φτάσουν στα χέρια τους!

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου η Γιώτα Τσιμπρικίδου στην εκπομπή της θα κληρώσει τον πρώτο τυχερό ακροατή που θα κερδίσει τα έπιπλα του σπιτιού του αξίας 4.000€, ενώ την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στην απογευματινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και του Βαγγέλη Χαρισόπουλου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για ένα ταξίδι για 2 στο Μπαλί, αξίας 5.000€!

Τέλος, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου το Πρωινό Sfera – με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Γιώργο Λιανό, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο – θα κληρώσει τον μεγάλο τυχερό που θα κάνει δικό του ένα αυτοκίνητο αξίας 11.000€.

Και οι παραγωγοί του Sfera 102,2 όχι μόνο βάζουν υπογραφές και ζωγραφίζουν τις ευχές τους, αλλά επιστρατεύουν και μπόλικη τρέλα για κάτι ξεχωριστό στα social media:

Είναι το Sfera Bday Challenge και ξεκινάει! Όλοι οι τραγουδιστές – και όχι μόνο – θα δεχτούν την πρόκληση! Θα την συνεχίσουν;

Με μία λαμπερή βραδιά, στα τέλη Φεβρουαρίου, θα κορυφωθεί η μεγάλη γιορτή για τα 20 χρόνια Sfera, σε έναν ξεχωριστό χώρο και με καλεσμένους συνεργάτες, καλλιτέχνες, δημιουργούς και ακροατές.

20 χρόνια Sfera!!!

20 χρόνια η πρώτη επιλογή των ακροατών για να περνάνε καλά!!!