PUBLI

Nike+ Run Club: Γνώρισε τις πιο επαναστατικές διαδρομές, τρέχοντας στις γειτονιές της Αθήνας

Αν αγαπάς το τρέξιμο στην πόλη σου και σου αρέσει να ανακαλύπτεις καινούργια μέρη τότε οι επαναστατικές διαδρομές του Nike+ Run Club θα σε ενθουσιάσουν! 3 μοναδικές γειτονιές, 3 διαφορετικές προσωπικότητες θα κάνουν το τρέξιμο διασκέδαση για σένα και την παρέα σου.

Η Youtuber Μικρή Ολλανδέζα θα σε ξεναγήσει στα Πατήσια, ο εκδότης Κώστας Βογιατζής (Yatzer) στο Κολωνάκι και η πρωταθλήτρια στίβου Αναστασία Καρακατσάνη στη Ν. Σμύρνη. Στόχος τους είναι με 3 ξεχωριστές διαδρομές να σε μυήσουν στα μυστικά της αγαπημένης τους γειτονιάς.

Την Τετάρτη 10/05 ξεκινάμε παρέα με τη Μικρή Ολλανδέζα, στις 18:30, έξω από το σταθμό του ηλεκτρικού στον Άγιο Ελευθέριο. Μετά από την πιο εναλλακτική διαδρομή του κέντρου, όπου θα εξερευνήσεις τα ιστορικά σημεία της περιοχής αλλά και αγαπημένα spots των locals, θα έχεις την ευκαιρία να γιορτάσεις με τους φίλους σου και την παρέα του Nike+ Run Club σε ένα μυστικό προορισμό.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο gonike.me/patisianh και γνώρισε τη γειτονιά των Πατησίων, κάνοντας το τρέξιμο διασκέδαση με την παρέα σου!

Τα Πατήσια_ ξεκινούν με μια διαδρομή… Ανακάλυψε την στο:

gonike.me/patisia