PUBLI

Νέο Μενού Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στο JuJu Bar & Restaurant

 

Σας προσκαλούμε σε ένα λαμπερό ταξίδι, αρωμάτων, γεύσεων, μουσικής και ξεχωριστών οικογενειακών στιγμών μέσω των εορταστικών εκδηλώσεων που έχουμε ετοιμάσει, για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, στα ξενοδοχεία μας στην Αθήνα (Divani Caravel & Divani Apollon Palace & Thalasso), αλλά και στα ξενοδοχεία μας στην επαρχία (Divani Meteora & Divani Palace Larissa).

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Καλωσόρισμα του σεφ με κροκέτα πάπιας και σάλτσα hoisin πορτοκαλιού               

Chef’s welcome with duck croquette and orange hoisin sauce

***

Βελουτέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ με chorizo σωτέ, κάρδαμο και πράσινο λάδι μυρωδικών

Jerusalem artichoke velouté with sauteed chorizo, cardamom, and green spices oil

***

Ταρτάρ σολομού με σαλάτα από φύκια hijiki και ρίζες λωτού

μαγιονέζα wasabi, tobico και μους αβοκάντο

Salmon tartare with hijiki seaweed salad and lotus roots, wasabi mayonnaise, tobico and avocado mousse

***

Φιλετάκια γαλοπούλας γεμιστά με δαμάσκηνα και κουκουνάρι σάλτσα Μαυροδάφνης με φρούτα του δάσους, πουρέ κάστανο με τρούφα και gel σοκολάτας

Turkey fillets stuffed with plums and pine seeds, Mavrodaphne wine and forest fruit sauce

chestnut mousse with truffle and chocolate gel

***

Μους κάστανου σε βάση εκλαντόρ με σάλτσα πορτοκαλιού

Chestnut mousse on éclat d’ or with orange sauce

 ***

Αρωματικός Καφές Φίλτρου – Μελομακάρονα και Κουραμπιέδες – Κονιάκ

Freshly Brewed Filter Coffee – Traditional Christmas Sweets – Cognac

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ – NEW YEAR’S EVE     € 110,00

Καλωσόρισμα του σεφ με γλειφιτζούρι φουά γκρά, μαρμελάδα σύκου και ρούμι Zacapa

Ποτήρι σαμπάνιας

Chef’s welcome with foie gras lollipop, fig jam and Zacapa rum

Glass of champagne

***

Βελουτέ κάστανου με μανιτάρια σιμέτζι, τρούφα και βούτυρο εσπρέσσο

Chestnut velouté with shimeji mushrooms, truffle and espresso butter

***

King crab tartare με μάνγκο, κόκκινο tobiko, σάλτσα σόγιας με mirin και σαλάτα microgreens

King crab tartare with mango, red tobiko, soy sauce with mirin and microgreen salad

***

Φιλέτο Μόσχου Black Angus Σχάρας με πουρέ παστινάκι, σάλτσα Vinsanto και πούδρα από φυστίκι

Grilled Black Angus beef fillet with parsnip purée

Vinsanto sauce and pistachio powder

***

Κουκουνάρι μους guanaja noir σε βάση πραλίνας φουντουκιού

Pine cone of Guanaja noir mousse on crispy hazelnut crumble

Αρωματικός Καφές Φίλτρου – Πραλίνες Σοκολάτας – Βασιλόπιτα & Ποτήρι Σαμπάνιας

Freshly Brewed Filter Coffee – Chocolate Pralines – New Year’s Cake & Glass of Champagne