Νέα συλλογή ''Retro Glory'' από τη Wrangler

Η συλλογή Retro Glory συγκεντρώνει το ενδιαφέρον σε επιρροές από τα 70s.

Η νέα PREVIEW συλλογή της Wrangler “Retro Glory”, αποτελεί την πρώτη από τις πολλές, ιδιαίτερες εκπλήξεις που μας επιφυλάσει που μας επιφυλάσει το brand για το 2017, οι οποίες θα χαρακτηρίσουν τα 70α γενέθλια της Wrangler, του απόλυτου denim icon.

Γιορτάζοντας μία ηλιόλουστη εποχή θετικότητας στην κουλτούρα των νέων, η αυτόνομη συλλογή για άντρες και γυναίκες – η οποία ολοκληρώνεται με αποκλειστικό για αυτή τη συλλογή branding – εστιάζει σε τέσσερα ξεχωριστά στοιχεία: στο βαθύ μπλε denim, το Stone Dyed denim της Wrangler (έντονα πετροπλυμένο),  την τολμηρή παλέττα χρωμάτων και το ουράνιο τόξο, ένα δημοφιλές μοτίβο της εποχής, που εδώ αναβιώνει η Wrangler από το αρχείο της.

Για τις γυναίκες, η συλλογή περιλαμβάνει τα iconic rainbow t-shirts, ρετρό ριγέ cropped καμπάνες  και τα αγαπημένα των φεστιβάλ, pin-up σορτς,  κομμένες φούστες, αλλά και cropped τζιν ίσιας γραμμής σε χρώματα του ουράνιου τόξου.

 

Για τους άντρες, η Retro Glory περιλαμβάνει rainbow graphics t-shirts και φούτερ, western πουκάμισα, slim tapered τζιν σε χρωματισμούς του ουράνιου τόξου και ένα σκληρό- πετροπλυμένο τζιν με σκισίματα και φθορές.

Τόσο η γυναικεία όσο και η αντρική συλλογή χαρακτηρίζονται από 70s λεπτομέρειες, όπως σκισίματα, διακοσμητικές λεπτομέρειες και κεντήματα. Highlight της συλλογής είναι ένα limited-edition oversized denim jacket, το οποίο περιλαμβάνει στην πίσω πλευρά του κέντημα του καλλιτέχη Luke McLean. Οι δημιουργίες του καλλιτέχνη συναντώνται και σε ακόμα 3 t-shirts:

"Η δεκαετία του ‘70 είναι συνυφασμένη με την αισιοδοξία και τη διασκέδαση, έννοιες οι οποίες καθρεφτίζονται στο σύμβολο του ουράνιου τόξου”, αναφέρει ο creative director της Wrangler, Sean Gormley. “Πρόκειται για μία εικόνα και μία αίσθηση, που επαναπροσδιορίζονται από την ποπ κουλτούρα του σήμερα, από το fashion style στο festival style, έτοιμα να «εισβάλουν» στην τηλεοπτική σειρά “Stranger Things”. Εφόσον η δεκαετία του ’70 και η Wrangler βαδίζουν παράλληλα, υπάρχει μία φυσική αυθεντικότητα στον επαναπροσδιορισμό αυτού του χαρούμενου και αισιόδοξου λουκ."

 

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ