PUBLI

Νέα κρέμα αδυνατίσματος από την Beatific

Η Beatific πιστή στη φιλοσοφία ανάπτυξης προϊόντων αιχμής που σβήνουν τα σημάδια του χρόνου και χαρίζουν υγιή και νεανική επιδερμίδα, δημιούργησε την κρέμα εντατικού αδυνατίσματος και αντιμετώπισης της όψης φλοιού πορτοκαλιού Slim Sculptor, βασισμένη στην ιατρική καθοδήγηση και επίβλεψη των δερματολογικών κλινικών του Ομίλου Υγεία.

Εστιάζοντας στις επιπτώσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής στην επιδερμίδα αλλά και την βαθιά γνώση των φυσικών λειτουργιών της, οι δερματολογικές κλινικές του Ομίλου Υγεία δημιούργησαν ένα εξαιρετικής σύστασης προϊόν που μπορεί να σμιλεύσει την σιλουέτα χαρίζοντας βελούδινη, λεία και ελαστική επιδερμίδα.

 

Δύο καινοτομικά συμπλέγματα δρουν σε ένα δυσδιάστατο επίπεδο προσφέροντας αδυνατιστικά* οφέλη και συμβάλλοντας στην όψη λείας και σφριγηλής επιδερμίδας:

1. Στόχευση στην όψη φλοιού πορτοκαλιού

Η λειαντική δύναμη του συμπλέγματος NocturCell thermo-active βασίζει τη δράση της στους μηχανισμούς της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε η επιδερμίδα έχει την τάση να ενισχύει τις φυσικές διαδικασίες ανανέωσης και αδυνατίσματος. Το σύμπλεγμα NocturCell thermo- active χάρη σε ένα βιοτεχνολογικό δραστικό που παράγεται από πλαγκτονικούς μικροοργανισμούς, λειτουργεί πάνω σε μία διαδοχική πορεία δράσεων η οποία σε συνδυασμό με το μασάζ συμβάλει καθοριστικά στη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

2. Σμίλευση σιλουέτας

Το σύμπλεγμα LipoSlim Sculpt3 βασίζεται σε ένα μοναδικό μείγμα φυκιών και στο δραστικό εκχύλισμα σπόρου παπαρούνας τα οποία δημιουργούν μία ισχυρή συνεργιστική δράση σμίλευσης του σώματος μαζί με την επιστημονικά αποδεδειγμένη αδυνατιστική δραστηριότητα των ξανθινών. Έτσι η επιδερμίδα συσφίγγεται και τονώνεται ενώ η σιλουέτα του σώματος σμιλεύεται και αναδιαμορφώνεται.

Παράλληλα, η τεχνολογία MicroTransDermal ενισχύει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών από την επιδερμίδα, χαρίζοντας βελτιστοποιημένη αποτελεσματικότητα σύσφιξης, ελαστικότητας και βελούδινης επιδερμίδας.

Σαν αποτέλεσμα, με την κρέμα σώματος Beatific Slim Sculptor η σιλουέτα αποκτά πιο καλοσχηματισμένη εμφάνιση ενώ η όψη φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται και η επιδερμίδα αποκτά ελαστικότητα και σφριγηλότητα!

Η σειρά Beatific διατίθεται στο attica/Golden Hall, στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (Υγεία, Μητέρα) και online στην ιστοσελίδα www.beatific.gr.