PUBLI

Μπορούμε να αλλάξουμε συνήθειες;

Όλοι, καθημερινά, μιλάμε για τον τρόπο που μπορούμε να αλλάξουμε τις κακές καθημερινές μας συνήθειες, να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας, να «τη δούμε αλλιώς» τέλος πάντων.

Στην πραγματικότητα όμως τί από αυτά κάνουμε, για να γίνει η καθημερινότητά μας πιο εύκολη και πιο όμορφη; Μια καλή αρχή πάντα είναι να κάνουμε πράγματα που σέβονται το περιβάλλον και προάγουν την υγεία και την ποιότητα ζωής. Γι’ αυτό και η «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο» έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, ειδικά τα τελευταία χρόνια και πλέον συμμετέχουν πάνω απο 1.500 πόλεις της Ευρώπης. Σκοπός του συγκεκριμένου θεσμού είναι πρωτίστως να ενθαρρύνει όλο και περισσότερους πολίτες να επιλέξουν για τη μετακίνησή τους εναλλακτικές μεθόδους απο αυτή του αυτοκινήτου και έτσι να απολαύσουμε έστω και μια μέρα το κέντρο της πόλης μας χωρίς ρύπανση και καυσαέρια.  Στο πλαίσιο των δράσεων για την προώθηση της εναλλακτικής μετακίνησης, όπως είναι φυσιολογικό προωθούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αλλά και οι μετακινήσεις με τα πόδια και το ποδήλατο.

Το καλό νέο είναι πως σε όλη αυτή την κινητοποίηση, έχουν ενεργοποιηθεί και «μηχανισμοί» που ούτε που θα τους φανταζόμασταν. Όπως η Anytime, η 1η direct  ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα, η οποία από τότε που μπήκε στη ζωή μας, όχι μόνο έχει φέρει άλλο αέρα στον τρόπο που επιλέγουμε τα ασφαλιστικά μας προγράμματα, αλλά με τις πρωτοπόρες πρακτικές της προσπαθεί πάντα να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες προς τους πελάτες της. Έτσι, για τη συγκεκριμένη ημέρα, η Anytime προσφέρει 500 πολλαπλά ηλεκτρονικά εισιτήρια – το λεγόμενο ΑΤΗ.ΕΝΑ TICKET- με έναν έξυπνο και κυρίως εύκολο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα με κάθε νέα ασφάλιση αυτοκινήτου προσφέρει μία ATHENACARD με 10+1 διαδρομές έτοιμη προς χρήση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι πριν φτιάξεις το καινούργιο σου συμβόλαιο μέσω της Anytime, να καταχωρήσεις ATHENACARD, στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς» στη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων ή να δώσεις στον εκπρόσωπο της Anytime το συγκεκριμένο κωδικό πριν την έκδοση του συμβολαίου. Τόσο απλά, τόσο εύκολα! Γιατί στην Anytime δε θα βρεις «ψιλά γράμματα», ούτε μικρά παραθυράκια. Στην Anytime υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και ακόμα πιο σημαντικό, καμία γραφειοκρατική διαδικασία!