PUBLI

MIGATO Spring/ Summer 2017 New Arrivals & Hot Trends

Οι πρώτες αφίξεις της συλλογής MIGATO Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 είναι ήδη εδώ και μας προτείνουν τα πιο hot trends της άνοιξης στα γυναικεία παπούτσια:

Κομψές γόβες με floral prints, σε παστέλ και nude αποχρώσεις. Φέτος αγαπάμε τον συνδυασμό μυτερής φόρμας με block heel για σταθερά fashion-forward βήματα.

Oxfords για chic ανδρόγυνο look, με flatform σόλες που χαρίζουν επιπλέον πόντους ύψους και στυλ. Ανανεωμένα sneakers, με κορδόνια αλλά και σε slip-on φόρμες, με μοναδικούς συνδυασμούς υλικών και υφών όπως μεταλλιζέ επιφάνειες, φελλός, περφορέ και τρουκς, που θα απογειώσουν τις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Ολοκληρώστε τις εμφανίσεις σας με τσάντες από την νέα ανοιξιάτικη συλλογή MIGATO, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα αξεσουάρ: Τσαντάκια ώμου, σε κλασικό σχήμα και ανανεωμένο μικροσκοπικό μέγεθος.Τσάντες με κοντό χερούλι για ladylike εμφανίσεις με ρετρό αέρα.

Backpacks για sportsluxe καθημερινές εμφανίσεις, σε κανονικό και mini μέγεθος.

Κομψά clutch bags σε όλες τις μεταλλικές αποχρώσεις, για βραδινές εμφανίσεις με πολλή λάμψη.

 

Αποκτήστε πρώτοι τα νέα σχέδια MIGATO στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.migato.com ή σε ένα από τα 90 καταστήματα MIGATO σε όλη την Ελλάδα.