Μία νέα συναρπαστική εμπειρία shopping ξεκινά φέτος τις γιορτές με τη Folli Follie

H Folli Follie ζωντανεύει μέσω Shazam την εορταστική της καμπάνια ''Happy Folli Follie''

Η Folli Follie, το αγαπημένο lifestyle brand, πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά, ζωντανεύοντας μέσω Shazam τη νέα εορταστική της καμπάνια ''Happy Folli Follie'' σε βιτρίνες, περιοδικά και τηλεόραση. Με μία απλή κίνηση, κάνοντας scan με το κινητό πάνω στο χαρακτηριστικό σήμα S της εφαρμογής Shazam πάνω στις βιτρίνες καταστημάτων και στις έντυπες καταχωρίσεις περιοδικών, καθώς και στον ήχο του τηλεοπτικού σποτ της Folli Follie με πρωταγωνίστρια την Κλέλια Ανδριολάτου, αποκαλύπτεται στην οθόνη κάτι μοναδικό. Οι  πεταλούδες των Χριστουγέννων κατακλύζουν το πιο εντυπωσιακό και διαδραστικό σκηνικό λάμψης,  αποκαλύπτοντας μία αποκλειστική online προσφορά.

Η Folli Follie αλλάζει τα δεδομένα των παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων αγορών και σας καλεί να ανακαλύψετε ένα νέο, διασκεδαστικό και σύγχρονο τρόπο να κάνετε τις αγορές σας διαδραστικά. Μία νέα εμπειρία shopping ξεκινά φέτος τις γιορτές με τη Folli Follie και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο από τους λάτρεις της μόδας όσο και της τεχνολογίας.

Αυτά τα Χριστούγεννα ανακαλύψτε με μία μοναδική σας Shazam κίνηση την πιο λαμπερή προσφορά της Folli Follie για να χαρίσετε σε εσάς και τους αγαπημένους σας ξεχωριστές στιγμές μοναδικού στυλ.

#HappyFolliFollie

@follifollie #follifollie #BeFolliFollie

www.follifollie.com

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ