PUBLI

Μια ατμοσφαιρική φωτογράφιση στην «καρδιά» της Αθήνας, με επίκεντρο τη φύση και τα εκλεκτά συστατικά της

Η αγαπημένη μας Belvedere δημιουργεί μια σειρά iconic φωτογραφίσεων που κάθε φορά πρωταγωνιστούν μερικές από τις πιο αυθεντικές προσωπικότητες της εγχώριας καλλιτεχνικής και lifestyle σκηνής.

Το ταξίδι ξεκινά με ένα υπαίθριο ανατρεπτικό picnic στον ατμοσφαιρικό pop up κήπο που στήθηκε για 3 μόνο ημέρες στο Holy Garden του Μεγάρου Μουσικής και μύησε το αθηναϊκό κοινό στην φιλοσοφία του Relearn Natural. Εκθειάζοντας την επιστροφή στη φύση, η Belvedere έστησε για τις ανάγκες της πρώτης της φωτογράφισης ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, αναδεικνύοντας το lifestyle trend που ενσωματώνει απόλυτα τη μινιμαλιστική προσέγγιση και δέσμευση του ξεχωριστού αποστάγματος στα φυσικά πρότυπα.

Η Κατερίνα Γερονικολού,  ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ναταλία Γεωργαλά, η Αngelika Dusk και ο  Χάρης Ντάβλας φωτογραφήθηκαν απολαμβάνοντας δροσερά Belvedere spritzes και ευφάνταστα natural-style serves που δημιούργησε ο Xavier Μισαηλίδης, bar manager του Holy Garden, αντλώντας έμπνευση από την αυθεντικότητα και τον φυσικό χαρακτήρα της Belvedere.

Η βελούδινη γεύση και τα κομψά χαρακτηριστικά του ξεχωριστού αποστάγματος συνδυάστηκαν ιδανικά με τα πιο εκλεκτά υλικά της φύσης, επιβεβαιώνοντας ότι η αυθεντικότητα και η φυσικότητα των απλών γεύσεων είναι τελικά αυτές που απολαμβάνουμε περισσότερο.