PUBLI

Μήπως το σπίτι σας χρειάζεται λίγη «ζεστασιά» Praktiker;

Ο χειμώνας έφτασε και η θαλπωρή του ζεστού σπιτιού αποτελεί το πιο όμορφο καταφύγιο για τις κρύες και βροχερές ημέρες.

H Praktiker με τον νέο Κατάλογο Θέρμανσης προσφέρει τις πιο ζεστές λύσεις για τις πιο κρύες μέρες, με επιλογές προϊόντων για κάθε χώρο αλλά και για κάθε budget.

Τον φετινό χειμώνα μπορείτε να βρείτε τα πάντα για τη θέρμανση σπιτιού στις 32 σελίδες του Καταλόγου Θέρμανσης. Δημιουργήστε μία απολαυστική, ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο σας, επιλέγοντας τα προϊόντα θέρμανσης που σας ταιριάζουν, όπως σόμπες, αερόθερμα, καλοριφέρ, κλιματιστικά, εργαλεία κοπής ξύλων και καύσιμη ύλη. Και εάν έχετε θέματα υγρασίας, οι αφυγραντήρες της Praktiker είναι οι ιδανικοί βοηθοί γι΄ αυτόν τον χειμώνα. Επιπλέον, ο νέος κατάλογος περιλαμβάνει πολλές προτάσεις για χαλιά, παπλώματα και κουβέρτες, που θα σας ζεστάνουν αλλά και θα ομορφύνουν τον χώρο σας. Με μία ματιά στον νέο Κατάλογο Θέρμανσης ή το praktiker.gr θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να μετατρέψετε στο σπίτι σας στην πιο «ζεστή» γωνιά της πόλης. Εάν βέβαια δεν είστε σίγουροι, η έμπειρη ομάδα της Praktiker Hellas σας περιμένει στα καταστήματα ώστε να σας καθοδηγήσει στις αγορές σας και να σας προτείνει προσωποποιημένες λύσεις, βάσει του budget και των αναγκών σας.

 

Φυσικά, όσοι επιθυμείτε μία επαγγελματική και ολοκληρωμένη πρόταση ώστε να δημιουργήσετε το τέλειο κλίμα στο σπίτι σας, οι clima Experts είναι έτοιμοι να μελετήσουν τον χώρο σας και να σας προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις. Οι ειδικοί clima Experts παρέχουν δωρεάν μελέτη, τοποθέτηση και συντήρηση, ενώ οι εταιρικοί πελάτες λαμβάνουν μελέτη και εξατομικευμένη προσφορά για τις ανάγκες του σπιτιού ή της επιχείρησής τους. Η υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την Climatism, μία εταιρία εξειδικευμένη και με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του κλιματισμού, της θέρμανσης και της ενέργειας.

Η Praktiker βρίσκεται πάντα δίπλα σας με μοναδικές υπηρεσίες αλλά και με ξεχωριστές προσφορές, προσφέροντας ευελιξία στις αγορές σας:

› Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο αγοράς που σας εξυπηρετεί, μέσω των καταστημάτων, του e-shop ή με τηλεφωνική παραγγελία αλλά και να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημα που επιθυμείτε σε όλη τη χώρα.

› Η Praktiker Hellas σας κάνει δώρο τα μεταφορικά με αγορές άνω των €199 ενώ μπορείτε να πληρώσετε με έως και 24 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των €50.

› Σε συνεργασία με την Coral Gas, με κάθε αγορά σόμπας υγραερίου, παίρνετε δώρο τον ρυθμιστή και το υγραέριο.

› Ενώ, για τα προϊόντα μόνωσης tesa MOLL δεν πληρώνετε τον ΦΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και tips και ιδέες θέρμανσης στο praktiker.gr!