Μη χάσεις τα surf-set της REEF στο Golden Hall

Πάρε μέρος στα ομαδικά μαθήματα επίδειξης της νέας τάσης fitness που μιμείται τις κινήσεις του surf.

Η REEF εδώ και 32 χρόνια αντιπροσωπεύει το απόλυτο beach brand, το οποίο γεννήθηκε μέσα από το αυθεντικό surf lifestyle. Αποστολή της είναι να δημιουργεί καινοτόμα και άνετα προϊόντα, έχοντας ως έμπνευση την ελεύθερη σκέψη, το πνεύμα και την ψυχή της κουλτούρας του surf. Με moto της #JUSTPASSINGTHROUGH, μία φράση που υποδηλώνει το πνεύμα της περιπέτειας, του ταξιδιού και της εξερεύνησης, χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας του brand,  κατόρθωσε να διατηρήσει τον εξωτικό της χαρακτήρα, κρατώντας αναλλοίωτη την κληρονομιά της από το χώρο του surf.

Η REEF για ακόμα μία φορά εμπνέεται από την ιστορία του surf και εισάγει μια νέα πρωτοποριακή μέθοδο fitness και με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση REEF Surf-Set Sessions στο Golden Hall. Για το μήνα Ιούλιο, και συγκεκριμένα τις ημέρες 15, 16 και 17 Ιουλίου, διοργανώνει στο χώρο του Golden Hall ομαδικά μαθήματα επίδειξης της νέας τάσης fitness, που μιμείται τις κινήσεις του surf. Το event θα περιλαμβάνει μαθήματα, τα οποία θα πραγματοποιούνται σε groups των 6 ατόμων, όπου θα δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να δοκιμάσει το νέο αυτό τρόπο εκγύμνασης και να σερφάρει στη στεριά, κάτω από τις αυστηρές οδηγίες του master trainer, ο οποίος θα επιβλέπει αλλά και θα συμβουλεύει όσους συμμετέχουν στη δραστηριότητα αυτή.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και εξασφαλίστε τις ημέρες των μαθημάτων επιπλέον έκπτωση 10% σε αγορές REEF και μπείτε στην κλήρωση για μία από τις τρεις δωροεπιταγές REEF αξίας 150€. Οι εγγραφές γίνονται μέσα στα καταστήματα Lee-Wrangler και The North Face.

SURF SESSIONS

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/7 - 18:00 – 20:30

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/7 - 12:30 – 15:30

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/7 - 12:30 – 15:30

 

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ