Μάθε δωρεάν αγγλικά και πληροφορική με το πρόγραμμα E-Gnosis

Κάνε την εγγραφή σου τώρα δωρεάν λαμβάνοντας αναγνωρισμένη πιστοποίηση στην πληροφορική και στην αγγλική γλώσσα.

Η Equal Society, ένας από του κορυφαίους οργανισμούς στον τομέα της εκπαίδευσης καλεί όσους ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τις γνώσεις τους, το βιογραφικό τους σημείωμα και τις πιθανότητές τους για εύρεση απασχόλησης να ενταχθούν στο πρόγραμμα E-Gnosis.

Άνεργοι, φοιτητές, πολύτεκνες οικογένειες και νέοι που τώρα μπαίνουν στον εργασιακό στίβο, όλοι έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές και τα ταλέντα τους και μέσα από το πρόγραμμα E-Gnosis, να δουν το μέλλον τους με αισιοδοξία.

Η πρωτοβουλία E-gnosis με απόλυτη συνέπεια στις επιταγές των καιρών αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρέμβαση δωρεάν εκπαίδευσης τόσο στην αγγλική γλώσσα με το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό TOEIC της ελληνοαμερικάνικης ένωσης όσο και στις βασικές δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών με το δίπλωμα της Vellum Global Educational Services.

Με πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ, το πρόγραμμα E-Gnosis είναι εδώ για εκείνους που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα δυναμικό επαγγελματικό προφίλ.

Πραγματοποιήστε τώρα την αίτησή σας στον ιστότοπο spoudazo.equalsociety.gr η καλέστε για περισσότερες πληροφορίες στο 211.70.51.841.

Equal Society

Σανταρόζα 1

Τηλέφωνο: 211.70.51.841

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ