PUBLI

Καλωσορίσατε στο club των μελών της Pepe Jeans London

Πλούσια χρώματα και για τα δύο φύλα, με ίντιγκο ντένιμ και βαθιές κόκκινες αποχρώσεις που παραπέμπουν σε μια πραγματικά πολυτελή συλλογή.

Αυτό μεταφράζεται σε μπλούζες με φαρδιά μανίκια και σε ένα έξυπνο χειμερινό καρό παλτό για τις γυναίκες και σε καρό πουκάμισο και χακί παλτό με τζιν με καθαρές γραμμές για τους άντρες. Το στυλ είναι smart-casual με λίγη περισσότερη έμφαση στο smart.

Αυτή η συλλογή είναι γεμάτη με θησαυρούς και βρίσκεται στην καρδιά της Pepe Jeans London, πράγμα που φυσικά σημαίνει έμφαση στο ντένιμ. Έτσι, εκτός από τα φουσκωτά μπουφάν για άντρες και γυναίκες και μια γενική αίσθηση outdoor ένδυσης, η σεζόν φέρνει άγρια στοιχεία και ούγιες σε ιδιαίτερα κομμάτια ντένιμ, όπως φούτερ με κουκούλα, φούστες, τζάκετ και τζιν.

Η συλλογή συνεχίζει με λίγο χαλαρότερο ύφος, με πουλόβερ, φούτερ με κουκούλα, sneakers και μπότες με τυπωμένα σλόγκαν και λογότυπα. Αυτή η σειρά παίρνει στοιχεία από τη μουσική, τις ταινίες και τα σπορ, μια ανανεωμένη μίξη εύκολων look που δημιουργούν ένα ανεξάρτητο στυλ. Το μόνο που μετράει είναι να περνάμε και να νιώθουμε καλά.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με ένα ελαφρώς πιο επίσημο στυλ, ίσως βραδινό με φλοράλ και καρό στις γυναικείες μπλούζες και παντελόνια και μακό με ρίγες και στάμπες για τους άντρες.

#PepeJeansGreece

#MyPepeJeans

#PepeJeans

FB: Pepe Jeans London (GR)