Καλύτερα γίνεται και στις σχέσεις

Τα σεμινάρια της Τζίνας Θανοπούλου στη Life Clinic Group μας μαθαίνουν πως καλύτερα γίνεται και στις σχέσεις μας.

Αντικειμενικά ένα από τα θέματα που απασχολούν καθημερινά τους περισσότερους από εμάς, είναι οι προσωπικές μας σχέσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που καθόμαστε για καφέ και ακούμε είτε μέλη της δικής μας παρέας, είτε της διπλανής, να μιλάνε για καθημερινά θέματα στην επικοινωνία μέσα στη σχέση, στην επιλογή λάθος συντρόφων, για συγκρούσεις, εντάσεις και μια σειρά άλλων προβλημάτων. Και σε αυτό το θέμα, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου με τους συνεργάτες της και συγκεκριμένα την Τζίνα Θανοπούλου έρχονται να σου πουν πώς Καλύτερα Γίνεται.

Για τρεις Πέμπτες (9/3, 6/4 & 11/5) η Τζίνα Θανοπούλου,  Συμβουλευτική Ψυχολόγος & Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, θα μοιραστεί κατάλληλες τεχνικές, κλειδιά και μυστικά έλξης για τη δημιουργία υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, στα γραφεία της LifeClinic Group (Ανδριανού 4, Ν. Ψυχικό). Μια σειρά σεμιναρίων αφιερωμένα στις σχέσεις, θα μας εκπαιδεύσουν στη «δουλειά» που πρέπει να κάνουμε με τον εαυτό μας για να κερδίσουμε, χτίσουμε, κατακτήσουμε, μια υγιή σχέση.

Στο πρώτο σεμινάριο της Πέμπτης 9 Μαρτίου, το θέμα που θα απασχολήσει είναι «Πώς να έλξουμε τον κατάλληλο σύντροφο». Θα παρουσιάστούν σημαντικοί παράγοντες που παίζουν καίριο ρόλο για να βρούμε και να έλξουμε τον σύντροφο που μας ταιριάζει, και πώς το παρελθόν παίζει ρόλο. Τι μαθαίνουμε από αυτό και με πόση αυτογνωσία, αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό υποδεχόμαστε το μέλλον.

Την Πέμπτη  6 Απριλίου θα μάθουμε «Τα στοιχεία που διατηρούν μια σχέση υγιή». Στο δεύτερο σεμινάριο θα αναλύσουμε τους παράγοντες που πρέπει να αναπτύξουνε οι σύντροφοι ώστε να κάνουν την σχέση τους ενδιαφέρουσα με δυνατότητες συναισθηματικής, πνευματικής και σωματικής ικανοποίησης και εξέλιξης. Για να κρατηθεί μια σχέση δεν αρκεί η αρχική έλξη και ο ενθουσιασμός αλλά πρέπει να βρούμε και να καλλιεργήσουμε ουσιαστικούς παράγοντες για τη διατήρηση της.

Στο τρίτο και τελευταίο σεμινάριο της Πέμπτης  11 Μαΐου θα μιλήσουμε για το «Πώς να διαχειριστούμε εμπόδια και συγκρούσεις».  Θα ανακαλύψουμε μαζί με την Τζίνα, τρόπους που οι σύντροφοι μπορούν να αντιμετωπίσουν και να διαχειρισθούν με συναισθηματικά έξυπνο και ευέλικτο τρόπο, εμπόδια και απειλές που είναι φυσικό να αναπτυχθούν μέσα από τα χρόνια και την τριβή σε μιά σχέση, ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν και να εξελίξουν τον ίδιο τους τον εαυτό και τη ίδια τη σχέση.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ